Cine e presupusul iubit al Lidiei Buble și ce complimente îi face artistei în văzul tuturor

Cine e presupusul iubit al Lidiei Buble și ce complimente îi face artistei în văzul tuturor

De la despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble nu a mai apărut alături de niciun bărbat, până vara aceasta. S-a pozat în brațele unui bărbat, alături de el a petrecut chiar și o vacanță în Ibiza, iar dovadă sunt imaginile pe care cei doi le-au postat pe rețelele de socializare.

Recent, Lidia Buble a arătat tuturor imagini din vacanța în Ibiza. Artista și-a pus fanii pe gânduri, după ce în fotografiile ei, apar detalii ce lasă loc de interpretări. Printre clipurile postate de Lidia s-a numărat și o filmare în care bărbatul o hrănește. În feed, Lidia a postat, de asemenea, o fotografie cu ea, imagine în dreptul căreia a scris „A special one ?☀️? (n.r. – tr. O persoană specială)”.

Cel care a reacționat cu comentarii și like-uri la fotografiile ei din vacanță e Harlys Becerra. Acesta e un celebru actor de origine cubaneză.

„Frumoasă! (…) Mami”, sunt două dintre comentariile pe care bărbatul i le-a lăsat pe Instagram cântăreței.

Mai mult decât atât, pe rețelele de socializare, cei doi au publicat fotografii din același loc.

Lidia Buble s-a iubit cu Răzvan Simion timp de cinci ani. În vara anului trecut s-au despărțit. „Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva.

Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”, a declarat Lidia Buble la acea vreme.

Libertatea