Cine este Maria Ilie de la „Românii au talent” sezonul 12. A cucerit juriul cu vocea ei. „Mamă, m-am topit”

Cine este Maria Ilie de la „Românii au talent” sezonul 12. A cucerit juriul cu vocea ei. „Mamă, m-am topit”

Maria Ilie, în vârstă de 8 ani, a urcat pe scena de la „Românii au talent” în Vinerea Mare și a cucerit juriul cu vocea și frumusețea ei. În anul 2020, și-a lansat propriul ei videoclip, ”Voi zbura până la stele”.

Pe scena de la ”Românii au Talent”, concurenta a interpretat o piesă ce i-a pus în valoare vocea puternică. La vârsta de șase ani și jumătate a jucat într-un spectacol de revistă pentru copii.

Concurenta de la ”Românii au Talent” a câștigat, la vârsta de cinci ani, concursul „Mihaela Runceanu” și trofeul „Golden Junior Music Fest”. A debutat în spectacolul „Nepoții lui Tănase”, pe scena Teatrului de revistă „Constantin Tănase” din București.

„Mamă, m-am topit. Fata asta o să ajungă o mare cântăreață. Fantastic, ce voce are”, a spus Smiley, impresionat de vocea fetei.

„Foarte frumoasă melodia. Eu aș fi vrut să îți propun melodia asta. Jumătate de piesă era prea jos pentru tine. Eu am simțit că se poate și mai bine”, a spus Andra.

Concurenta a mărturisit că se simte tristă. Dragoș Bucur a urcat pe scenă, pentru a fredona alături de ea.

„Maria, mie îmi pare foarte rău că ești așa tristă. Aș vrea să te văd râzând, tu ești o fetiță care are o voce foarte puternică. Dacă ne încânți pe noi, ar trebui să te încânți și pe tine”, a declarat Dragoș Bucur.

Libertatea