Cine este noua iubită a lui Tom Cruise. L-a însoțit la meciul de la Wimbledon 2021

Cine este noua iubită a lui Tom Cruise. L-a însoțit la meciul de la Wimbledon 2021

Celebrul actor Tom Cruise, 59 de ani, a fost surprins în acest sfârşit de săptămână ţinându-se de mână cu partenera sa de scenă Hayley Atwell, 38 de ani, la finala la feminin de la Wimbledon 2021, alimentând unele zvonuri care susțin că actrița britanică este noua iubită a starului, relatează ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Într-o rochie lungă, cu imprimeu floral, un palton ivoar, și ochelari de soare, presupusa iubită a actorului a atras toate privirile cu frumusețea ei.

La rândul său, Tom Cruise a oferit o lecție de eleganță la Wimbledon 2021, a îmbrăcat un costum bleumarin, cămașă albă și cravata aurie.

Foarte zâmbitori, cei doi au fost prezentaţi constant în imagini de către cameramani.

profimedia-0577062182Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Tom Cruise și Hayley lucrează împreună pentru următorul film din seria “Misiune Imposibilă 7” și au filmat inclusiv o scenă incredibilă cu o cursă de mașini Roma.

Mulţi dintre cei implicaţi în filmările la „Mission Impossible 7”, viitorul film din saga produs de Paramount Pictures, susțin că cei doi au devenit de nedespărţit şi că au profitat de fiecare minut de pauză pentru a se ţine de mână şi a discuta complice.

Tom Cruise şi Hayley nu au confirmat până acum că formează un cuplu, însă primele zvonuri despre o posibilă relaţie între cei doi actori au apărut în decembrie 2020, când au fost fotografiaţi ţinându-se de mână.

Hayley a avut o relație cu modelul masculin Evan Jones, de care s-a despărţit în urmă cu doi ani.

Potrivit cotidianului britanic The Sun, actriţa a mai avut o relaţie recentă cu un medic englez de care s-a despărţit la începutul acestui an, la câteva săptămâni după debutul filmărilor la „Mission Impossible 7”, al cărui protagonist este Tom Cruise.

Născută din mamă britanică şi tată american, Hayley a absolvit actoria la London Drama School.

Tom Cruise a mai fost căsătorit cu actriţele Mimi Rogers, Nicole Kidman şi Katie Holmes. De la divorţul de Katie Holmes, din 2012, cu care are o fiică Suri, de 14 ani, actorul nu s-a mai afişat în public cu nicio iubită.

Libertatea