Cine sunt jurații de la „Superstar” România. Marius Moga se întoarce la Pro TV

Cine sunt jurații de la „Superstar” România. Marius Moga se întoarce la Pro TV

„SuperStar” este show-ul care va fi difuzat în curând la Pro TV. Nu a fost făcută publică data oficială a primei ediții, însă, s-a ales juriul. Potrivit Paginademedia.ro, din juriu face parte Marius Moga,  Carla’s Dreams, Smiley și Raluka.

Marius Moga se întoarce la Pro TV, după trei ani. Va fi în juriul emisiunii SuperStar, pe care Pro TV l-a anunţat în urmă cu puţin timp Alături de Moga, tot la masa juriului, va sta şi Carla’s Dreams – fost jurat la X Factor, pe Antena 1. 

„Pentru mine emisiunea SuperStar e despre a găsi următorul artist care trăiește pentru muzică ca și mine, care are carismă și simte fiecare notă pe care o cânta. Să descopăr talent pur e cu adevărat ceea ce iubesc să fac și este și deviza labelului meu, DeMogaMusic.

Mă bucur să fac parte dintr-un juriu cu greutate, într-o emisiune care promoveazã artisti fresh”, a scris Marius Moga pe Facebook.

Ceilalţi doi juraţi ai show-ului muzical SuperStar sunt Smiley
(prezentator Românii au talent şi jurat Vocea României) şi cântăreaţa Raluka. 

Filmările pentru SuperStar au început, iar show-ul va fi în
grila de toamnă Pro TV. Din informaţiile Paginademedia.ro, Vocea României nu va
fi la Pro TV nici la toamna în contextul în care a lipsit şi toamna trecută.

Tot din informaţiile Paginademedia.ro, Pro TV deţine în
continuare formatul The Voice. 

Marius Moga a făcut parte din juriul Vocea României până în anul 2017, când a fost înlocuit cu Adi Despot. Ultimul proiect la Pro TV a fost Vocea României Junior.

Libertatea