Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău vrea să se împace cu ea: „E nefericit”. Ce discuție a avut cu fosta soacră

Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău vrea să se împace cu ea: „E nefericit”. Ce discuție a avut cu fosta soacră

De trei ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încearcă să divorțeze. Aceștia se văd mereu la tribunal, iar artista susține că tatăl copiilor ei ar vrea să se împace cu ea, acesta fiind motivul pentru care nu i-ar acorda divorțul.

Vedeta a mărturisit că a cheltuit foarte mulți bani cu procesele pe care le are cu încă soțul ei, iar acești bani i-ar fi putut investi în bunuri pentru copiii ei.

„Cu banii din procesul în care mă ține Bădălău puteam să le cumpăr copiilor casă pe malul mării. Pe care să li-l fac cadou la 18 ani”, a pus Claudia Pătrășcanu pentru CANCAN.

Amuzată, artista a spus că omul de afaceri nu vrea să o lase să fie singură și că este invidios pe ea. „Nu vrea să-mi dea drumul. Acum, când vede că sunt bine, că sunt liniștită și mai sunt și al naibii de frumoasă, normal că este invidios. Normal că mă ține legată de el! De ce mi-ar da drumul?”, a spus Claudia.

Au trecut deja trei ani de când Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încearcă să divorțeze și nicio soluție nu se prevede prea curând. Omul de afaceri este într-o relație cu Bianca Drăgușanu, însă mama copiilor lui susține că acesta vrea să se împace cu ea.

„Atât timp cât mă ții într-un divorț trei ani, doar pentru că nu vrei să mi-l dai… Și eu am înțeles de ce nu vrea el să-mi dea divorțul, pentru că tot mai speră lucruri de întoarcere și de împăcare în viața asta. Nu se mai poate! Niciodată în viața asta!

Atâta timp cât e invidios pe fericirea mea, normal, cum să-mi dea drumul să-mi văd și eu de viața mea? Un bărbat care vrea să divorțeze, divorțează! Că, până la urmă, nu este vorba despre custodia copiilor noștri. Că educația știm de unde e, se vede clar de unde o pot primi copiii, de la mine, nu de la el, având în vedere faptele lui.

Vedem cu toții ce se întâmplă. El nu vrea să divorțeze, dacă el nu este fericit, nimeni nu mai trebuie să fie fericit. Nici eu să nu fiu fericită. Aici nu mai este vorba despre custodie și despre copii. Pentru că faptele lui au dovedit asta. La el este doar invidia acum. Și de aia vrea să mă chinuie. Să cheltui toți banii… Tot ce muncesc, cheltuiesc”, a mai declarat cântăreața.

Ce i-a spus mama lui Gabi Bădălău despre divorț

Cu fosta soacră, Claudia Pătrășcanu are o relație bună și susține că mama lui Gabi Bădălău i-a spus ei, dar și mamei sale, că fiul ei nu va divorța niciodată de ea. Cântăreața s-a plâns de faptul că a cheltuit foarte mulți bani pe avocați, când tatăl copiilor ei nu prea pare interesat de banii pe care îi dă pe urma procesului.

„El nu a vrut niciodată asta, a și zis mama lui că nu o să primesc divorțul niciodată. Mama lui i-a spus mamei mele că niciodată în viața asta nu o să primesc divorțul de la Gabi. Că Gabi nu are femeie de lăsat. Și, atunci, eu pot să spun că, dacă s-a ajuns cu procesul până aici, e din cauza lui! Repet, dacă el e nefericit, toată lumea trebuie să trăiască la fel, în nefericire. Cum să mă lase el să fiu fericită? Nu-mi dă divorțul!

Lui îi convine așa, are bani mulți, poate să facă ce vrea cu banii. Problema e că lui nu-i pasă dacă eu cheltuiesc cu procesul cât un apartament. Nu-i pasă! De fapt, se cheltuie din banii copiilor… Nu știu unde se ajunge cu acest divorț, că nu se mai termină. Și el face niște greșeli foarte mari, iar copiii au de suferit, pentru că țin de educația lor.

Problema este că ne cresc copiii, e vorba de bani, eu cheltui foarte mulți bani. Adică banii ăștia pe care-i dau pe acest proces mi-ar fi plăcut să-i folosesc pentru copii. Făcând un calcul și trăgând linie, puteam să mai am o casă pe malul mării”, a adăugat Claudia Pătrășcanu, pentru sursa mai sus menționată.

Libertatea