Concertul lui Fuego de la Sala Palatului, amânat pentru a patra oară: „Nu am crezut că vom ajunge într-o situația așa gravă”

Cunoscutul cântăreț Paul Surugiu a fost nevoit să-și mute pentru primăvara anului viitor spectacolul ce urma să aibă loc pe 8 octombrie la Sala Palatului din Capitală din cauza evoluției pandemiei.

„Pandemia nu se lasă și iată că pune din nou zăvor muzicii, oricât ne-am dori ca și cea din urmă să poată răzbate! Astfel, din pricina situației pandemice grave, a noilor restricții și recomandări, spectacolul «SIMFONIC», pe care artistul Paul Surugiu-Fuego ar fi trebuit să-l susțină la Sala Palatului pe data de 8 octombrie, se reprogramează! Ne cerem scuze pentru toate probleme create, în schimb situația nu ține de organizatori și nici de artiști, ci efectiv de ceea ce se întâmplă în lume și în țară la momentul actual”, se arată într-un comunicat de presă transmis de organizatori.

Potrivit acestora „concertul se reprogramează pentru data de 1 martie 2022, de la ora 20.00, când sperăm, pentru a cincea oară deja, să putem susține acest eveniment special!. Biletele achiziționate de dumneavoastră, încă de la prima programare, pentru martie 2020, rămân valabile fără nici o problemă!”.

„Sperăm că lucrurile se vor așeza puțin în martie 2022”

„Sunt puțin dezamăgit, dragii mei, pentru că de fiecare dată mi-am pus atâtea speranțe în realizarea acestui proiect și de fiecare dată ele mi-au fost înșelate! Chiar am crezut, cu tot sufletul, că voi putea susține concertul pe 8 octombrie, de la Sala Palatului din București! Nu mi-am imaginat că lucrurile se vor precipita în acest mod și că vom ajunge la o situație atât de gravă în doar câteva săptămâni! Din nefericire nu putem susține concertul pe 8 octombrie, din cauza tuturor restricțiilor și recomandărilor, iar organizatorii alături de care colaborez, precum și artiștii din orchestră, au insistat să-l reprogramăm pe data de 1 martie 2022, când sperăm că lucrurile se vor așeza puțin!”, a declarat Fuego.

Libertatea