Corul Madrigal, invitat special pe scena „X Factor”, în ediția din această seară

Corul Madrigal, invitat special pe scena „X Factor”, în ediția din această seară

Seria surprizelor din cel de-al zecelea sezon „X Factor” continuă în această seară, de la 20.30, la Antena 1, cu invitați de excepție! Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, este surpriza pentru jurați și pentru cei de acasă din această seară, de la 20.30, la Antena 1.

Celebri, apreciați și pregătiți să împărtășească succesul, aceștia nu s-au sfiit să încurajeze și grupurile de anul acesta de la „X Factor” să își dorească să ia premiul cel mare.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete, în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

Când se difuzează emisiunea

„X Factor” 10 continuă și în săptămâna aceasta în porție dublă, astăzi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, când concurenții continuă să se dezvăluie în fața celor patru jurați.

Mai mult, în cel de-al zecelea sezon „X Factor”, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori!

Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul „X Factor”, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Libertatea