Cristian Balaj, președinte la CFR Cluj. Când va începe treaba la campioana României șeful  Agenției Naționale Anti-Doping

Cristian Balaj, președinte la CFR Cluj. Când va începe treaba la campioana României șeful Agenției Naționale Anti-Doping

Cristian Balaj, 50 de ani, în prezent șeful Agenției Naționale Anti-Doping, urmează să devină președintele clubului CFR Cluj. Fostul arbitru va intra în funcție la campioana României după ce va încheia ultima misiune pe care și-a propus-o ca șef al ANAD, for pe care-l conduce din 2019, informează Gazeta Sporturilor.

„Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod special de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus de valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională”, a anunțat, marți, Cristian Balaj pe Facebook.

„Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore. Atenția mea se îndreaptă acum și către decizia WADA de a declara Agenția Națională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping”, a precizat Cristian Balaj.

Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în Parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern

Cristian Balaj:

Funcția de președinte al lui CFR Cluj este vacantă de la plecarea lui Marius Copilu, împreună cu tehnicianul Marius Șumudică.

Instalarea lui Cristian Balaj ca președinte la gruparea din Gruia va redeschide o discuție controversată pe care Adrian Porumboiu a tot marșat în ultimul deceniu. Fostul patron al lui FC Vaslui l-a acuzat în mod violent pe Balaj că a fost omul de casă al CFR-ului. 

FOTO: Hepta

Libertatea