Cristian Leana, câştigător la Românii au talent, i-a făcut un portret din cuburi Rubik Patriarhului Daniel, la împlinirea a 70 de ani

Cristian Leana, câştigător la Românii au talent, i-a făcut un portret din cuburi Rubik Patriarhului Daniel, la împlinirea a 70 de ani

Patriarhul Daniel va aniversa joi, 22 iulie, 70 de ani, iar Cristian Leana, unul dintre câştigătorii de la Românii au talent, i-a realizat un portret din peste 700 de cuburi Rubik, informează agenţia de presă Basilica.

Cristian Leana, cunoscut drept Domnu’ Puzzle, a utilizat peste 700 de cuburi Rubik pentru a-l portretiza pe Patriarh. Tânărul a muncit aproape 7 ore, iar totul a fost înregistrat și publicat pe contul său de YouTube.

„Mulți ani binecuvântați!”, i-a urat Cristian Leana Patriarhului României. „Doamne ajută să iasă bine și să nu fie nicio problemă”, a adăugat acesta.

Cristian Leana nu este la prima inițiativă de acest fel. El a realizat, prin aceeași tehnică, portretul Arhiepiscopului Teodosie și pe cel al Mitropolitului Bartolomeu Anania.

„Joi, 22 iulie 2021, la Altarul de vară al Catedralei Patriarhale va fi săvârșită o slujbă de Te Deum ca mulţumire adusă lui Dumnezeu pentru binefacerile revărsate asupra Bisericii Ortodoxe Române, a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel şi asupra ierarhilor, clericilor, monahilor şi credincioşilor mireni. La finalul acestei slujbe se va citi Actul Aniversar al Sfântului Sinod, la împlinirea vârstei de 70 de ani ai Preafericitului Părinte Patriarh Daniel”, precizează BOR.

Libertatea