Cristina Bâtlan are un nou iubit după divorț: „Fiul îmi cunoaște partenerul actual”. De ce ies scântei când se întâlnește cu fostul soț

Cristina Bâtlan are un nou iubit după divorț: „Fiul îmi cunoaște partenerul actual”. De ce ies scântei când se întâlnește cu fostul soț

Cristina Bâtlan, investitor la „Imperiul Leilor” și deținătoarea unui brand românesc în industria de încălțăminte și marochinărie, a dezvăluit că are un nou iubit. După divorțul care a avut loc în mare secret, ea a început o nouă relație.

Cristina Bâtlan a divorțat de tatăl copilului ei, în mare secret, în urmă cu peste 4 ani. Despărțirea lor a avut loc cu 2 ani înainte de a semna actele de divorț, însă a dorit să fie discretă cu viața personală. Acum, ea este implicată într-o nouă relație și este foarte fericită că a apărut cineva în viața ei.

„Stau foarte bine, iubesc și sunt iubită și asta e minunat pentru că femeile au nevoie de suport, dar de suport emoțional foarte mult. Sunt o femeie puternică, însă și eu am nevoie de asta, bineînțeles”, a declarat Cristina Bâtlan într-un interviu pentru CANCAN.

Investitoarea de la „Imperiul Leilor” a dezvăluit că fiul ei îl cunoaște pe actualul partener. Nu s-a ferit niciodată cu noua relație, însă preferă să fie cât mai discretă cu viața personală.

„Da, îmi cunoaște partenerul actual și sunt happy că e un partener pe care nu e nevoie să-l prezint pentru că… chiar nu e nevoie”, a spus vedeta.

Cristina Bâtlan a rămas în relații foarte bune cu fostul soț, care îi este și partener de afaceri. Spre surprinderea tuturor, aceasta a participat la nunta lui Roberto cu actuala soție.

„Eu și Roberto, împreună cu Alin Bâtlan (fratele fostului soț – n.r.), care mai târziu a devenit partenerul nostru, suntem o echipă imbatabilă”, a declarat aceasta.

Pentru că au afacerea împreună, Cristina Bâtlan recunoaște că ședințele la firmă sunt destul de tensionate și ies scântei de fiecare dată când se întâlnește cu Roberto, fostul ei soț.

„Nu vreți să știți cum este o ședință de lucru la Musette. Cu scântei multe, dar ieșim din cameră întotdeauna prieteni”, a mărturisit Cristina, pentru sursa mai sus menționată.

Cristina Bâtlan a divorțat după 26 de ani de căsnicie

Cristina Bâtlan, investitor la „Imperiul leilor”, a dezvăluit în podcast-ul „Acasă la Măruță” motivul pentru care a divorțat după 26 de ani de mariaj. Aceasta a mărturisit că a rămas în relații bune cu fostul soț. Mai mult, ea a fost prezentă la nunta acestuia cu actuala soție.

„Am avut o căsnicie foarte lungă, am un parteneriat foarte bun cu Roberto, însă ne-am despărțit de 6 ani. Am divorțat acum patru ani. (…) Suntem o echipă imbatabilă, însă viața de familie nu era la fel. E foarte greu să stai 26 de ani cu un om în fiecare zi, să ai aceleași probleme și acasă, și la birou.

Noi suntem în continuare cei mai buni prieteni. Ideea e că, într-adevăr, Roberto și-a găsit o parteneră. Divorțul ni l-a semnat o fostă colegă de facultate, căreia nu îi venea să creadă. A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm. Roberto stătea cu soția lui actuală, s-a și căsătorit între timp, am fost și la nuntă”, a mai dezvăluit Cristina Bâtlan.

Libertatea