Cristina Cioran, în lacrimi la TV. Ce s-a întâmplat în spital când a născut prematur: „Urlam și mă zbăteam pe targă”

Cristina Cioran, în lacrimi la TV. Ce s-a întâmplat în spital când a născut prematur: „Urlam și mă zbăteam pe targă”

Cristina Cioran a trecut prin clipe de coșmar în momentul în care a născut prematur. Vedeta nu poate uita niciodată acest episod din viața ei. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Cristina Cioran a povestit printre lacrimi ce s-a întâmplat în spital când a născut prematur.

Cristina Cioran a născut prematur, la 7 luni, după ce a luat o bacterie care i-a afectat sarcina. Ema, fetița vedetei, a stat timp de două luni în incubator. Actrița a fost invitată la PRO TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a izbucnit în lacrimi când a povestit despre momentul în care a ajuns la spital.

„Cred că am luat o bacterie, ceva, am făcut o enterocolită, ceva urât la stomac. Am fost la doctorul ginecolog, totul în regulă, am luat un tratament pentru enterocolită, asta se întâmpla joi. Vineri am fost la un spital de stat de urgență, nu mi-au făcut mare lucru, am plecat. Sâmbătă am făcut o monitorizare, toate bune și frumoase. Duminică m-au apucat niște dureri și am sunat la salvare când am văzut că sângerez. La 8 fără 10 a venit salvarea, la 8 jumătate am născut. Am fost isterică, urlam și în salvare și în spital că e prea devreme. Medicul cu care am născut mi-a zis că nu avem cum să dăm înapoi. Mă simțeam ca într-un film”, a povestit Cristina Cioran în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vedeta își aduce aminte că țipa și se zbătea pe targă și că era extrem de speriată. Cristina Cioran a fost testată de COVID-19, asta fiind procedura din cauza pandemiei, în timp ce era pe targă și era dusă la sala de nașteri.

„În timp ce mă ducea targa către sala de nașteri, cineva îmi lua test COVID. (…) Eram plină de sânge, într-un maiou, urlam și mă zbăteam pe targă. A doua zi mi-a venit rezultatul testului și am putut să văd copilul, care era în incubator”, a mai adăugat Cristina Cioran.

Cristina Cioran a născut prematur pe 18 iulie. Fetița vedetei a venit pe lume cu două luni mai devreme, Cristina fiind însărcinată în 29 de săptămâni. Micuța a stat la incubator aproximativ două luni, sub atenta observație a medicilor. Actrița nu și-a putut vedea copila până în clipa în care rezultatul testului COVID a venit și a confirmat că este negativă.

https://www.youtube.com/watch?v=uLY1D2IJTNA

Libertatea