Cu ce se ocupă băiatul Marinei Almășan: „Câștigă de cinci ori mai mult decât mine”. Victor Socaciu jr se mută curând din România

Cu ce se ocupă băiatul Marinei Almășan: „Câștigă de cinci ori mai mult decât mine”. Victor Socaciu jr se mută curând din România

Victor Socaciu jr e băiatul Marinei Almășan și al regretatului Victor Socaciu. Tânărul are planuri mari, după cum a anunțat mama lui într-un interviu pentru impact.ro. Se mută în curând din România.

Victoraș, așa cum e alintat în familie, a absolvit de ceva vreme facultatea și deja profesează în IT. Marina Almășan a dezvăluit că tânărul nu va mai petrece mult timp în România, vrea să se mute cu iubita lui în Dubai.

„Victor se pregătește să se mute în Dubai. Sunt atât de tristă. A fost într-o excursie acolo cu iubita, i-a plăcut și a spus că el acolo vrea să stea în următorii doi ani, așa că mă pregătesc de o mare despărțire.

Vor să-și închirieze un apartament cu trei camere. Dar cred că în Dubai va sta temporar, se va plictisi repede. Ale tinereții curiozități, nu ai ce să le faci, le experimentezi. Mi-l lasă însă pe copilul Obama, câinele lui”, a declarat aceasta pentru impact.ro.

Prezentatoarea a vorbit și despre veniturile băiatului său. A spus că Victor Socaciu jr câștigă mult mai mult decât ea. „În prezent, lucrează online, la Revolut. E posibil ca iubita lui să aplice acolo, în Dubai, amândoi sunt IT-itști foarte buni, au salarii mari, de ne îngroapă.

Victor are de cinci ori salariul mai mare ca al meu. E și foarte bun pe ce face. Nu cred că-l voi mai vedea prea mult în România”, a mai spus ea.

Victoraș Socaciu a apărut public în decembrie 2021, când Victor Socaciu, tatăl lui, a murit. „Victor Socaciu, tatăl meu și tatăl nostru, a fost exact așa cum a vrut, a trăit așa cum a vrut, a trăit viața din plin. Are trei copii, a fost foarte mândru de toți trei, sunt sigur că s-a dus împăcat.

Am foarte multe amintiri cu el de pe la concertele lui, de prin vacanțe. Am știut de când a suferit de COVID, a rămas cu sechele, de atunci starea lui de sănătate s-a dus în jos”, a mai spus el pentru Antena Stars acum câteva luni.

Libertatea