Cu ce se ocupă Corina Dănilă, după ce nu a mai jucat în telenovele. E neschimbată la 49 de ani

Cu ce se ocupă Corina Dănilă, după ce nu a mai jucat în telenovele. E neschimbată la 49 de ani

Mulți își amintesc de Corina Dănilă din telenovela românească „Numai iubirea”, iar acum la vârsta de 49 de ani este neschimbată. În prezent, vedeta este gazda unei emisiuni de la TVR 2.

Corina Dănilă a intrat în atenția publicului în anul 2004, atunci când a jucat în telenovela românească „Numai iubirea”, ea interpretând rolul Anei Dogaru. Serialul de la Acasă TV a durat un an, până în 2005, iar din distribuție au făcut parte Alexandru Papadopol, Oana Zăvoranu, Adela Popescu, Dan Bordeianu.

După ce a terminat filmările pentru „Numai iubirea”, în 2006 Corina Dănilă a prezentat emisiunea „Femeia conduce”, la Euforia TV. Actrița a trecut la TVR 2, unde a prezentat mai multe emisiuni și unde lucrează și în prezent. Acum, Corina Dănilă este gazda emisiunii „Gala umorului”, care este difuzată în fiecare vineri, de la ora 20.00.

Ea nu a renunțat nici la teatru, iar pe Corina Dănilă o puteți vedea pe scena teatrului în diverse spectacole. Prezentatoarea TV este neschimbată la 49 de ani și a rămas așa cum o știa toată lumea de pe vremea când juca în serialul de la Acasă TV. O prezență destul de discretă, Corina Dănilă își ține viața personală privată.

Corina Dănilă, probleme de sănătate

De-a lungul timpului, Corina Dănilă s-a confruntat cu diferite probleme de sănătate pe care nu le-a ascuns și despre care a vorbit mereu public. Actrița a avut probleme legată de coloană, articulații, iar recent medicii i-au pus un nou diagnostic.

„E vorba despre vitiligo, o afecţiune dermatologică autoimună, care se declanşează pe fond emoţional, în condiţii de slăbire a sistemului imunitar şi pe care o duci toată viaţa.

Petele albe de pe mâini sunt vizibile mai ales în sezonul cald, când mă bronzez. Din respect pentru publicul spectator şi telespectator, folosesc machiaj şi pe faţă, şi pe mâini, atât la teatru, cât şi la televiziune, pentru ca omul să fie atent la ce fac şi la ce transmit, nu la petele mele de pe mâini. Încerc, de ceva vreme, să ţin sub control evoluţia şi să ameliorez efectele, cu ajutorul fototerapiei cu ultraviolete Excilite, sub atenta îndrumare a domnului doctor Lucian Russu. Deci, toate cele cu care m-am confruntat şi mă confrunt încă, fac parte din viaţă şi încerc să le fac faţă atât cât pot şi cum pot”, declara recent Corina Dănilă pentru Click!.

Libertatea