Cum a apărut Loredana Groza în sala de sport. Și acolo se îmbracă provocator

Cum a apărut Loredana Groza în sala de sport. Și acolo se îmbracă provocator

Loredana Groza a atras atenția cu cele mai recente imagini postate pe Facebook și Instagram. Nu apare îmbrăcată într-o ținută de scenă excentrică, ci într-un outfit provocator, de data aceasta în sala de sport.

Cântăreața în vârstă de 51 de ani face săptămânal mișcare. Se întreține în formă atât pentru sănătatea ei, cât și pentru a arăta perfect atunci când apare pe micul ecran sau urcă pe scenă, la concerte. Acum, Loredana Groza a mers la sala de fitness și a atras atenția cu felul în care s-a îmbrăcat. Nu poartă o ținută simplă, banală, ci una de-a dreptul provocatoare.

Artista e îmbrăcată într-o salopetă neagră, mulată, din dantelă foarte transparentă. Peste articolul vestimentar și-a pus o jachetă tot neagră, care la rândul ei e și ea transparentă. Întreaga ținută i-a pus vedetei formele în evidență.

Cu o ganteră pe umeri și cu zâmbetul pe buze, Loredana Groza a început antrenamentul.

Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare au remarcat imaginile, unii au reacționat cu aprecieri, alții cu comentarii. „Da, așa se menține un corp frumos! (…)

Doamna Loredana, sunteți o femeie extraordinar de frumoasă și ambițioasă. (…)

Wow! Ce frumoasă și ce frumusețe!(…)

Superbă! (…) Parcă ești Madonna”, au fost reacțiile fanilor ei pe Instagram.

Recent, Loredana Groza a primit a treia doză de vaccin anti-COVID-19. Până acum nu a făcut vreo declarație referitoare la acest subiect, însă din imaginile postate se poate observa că se simte bine, că e în formă.

Libertatea