Cum a fost Mădălina Ghenea pozată în costum de baie chiar de fiica ei. Vedeta și Charlotte, care are 5 ani, locuiesc în Italia

Cum a fost Mădălina Ghenea pozată în costum de baie chiar de fiica ei. Vedeta și Charlotte, care are 5 ani, locuiesc în Italia

Mădălina Ghenea a atras atenția cu cele mai recente fotografii pe care le-a postat pe contul ei de Instagram, unde are peste un milion de urmăritori. Imaginile distribuite au fost realizate chiar de Charlotte, fetița ei și a lui Matei Stratan.

Actrița în vârstă de 35 de ani apare într-un costum de baie din două piese, în mai multe ipostaze. În dreptul imaginilor distribuite pe Instagram, Mădălina Ghenea a avut și un mesaj, a precizat că fotograful ei a fost chiar fiica sa.

„Fotograf :Charlotte 5 ani și 5 luni ?Ea a spus că lunile sunt importante, dar aș spune că acum chiar și secundele sunt importante… 24/7 împreună doar eu și tu în acest august.

La revedere vara! Mi s-a spus că postez prea multe din viața profesională și nu din cea personală, așa că nimic nu poate deveni mai personal decât asta”, a notat vedeta pe 31 august, în ultima zi de vară.

Actrița evită să o expună prea des pe Charlotte, fiica ei

Viața Mădălinei Ghenea s-a schimbat complet de când a devenit mamă. Charlotte locuiește împreună cu actrița, în Italia, după despărțirea părinților. Vedeta evită să își expună fiica pe rețelele de socializare.

Matei Stratan, tatăl fetiței, plătește lunar pensie alimentară. „Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei”, a spus Mădălina Ghenea la Insta Story, relatează Playtech.

În luna aprilie a anului 2017, Mădălina Ghenea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. A ținut-o ascunsă o bună perioadă de timp, până când a apărut într-un pictorial special în revista Elle. Lumea întreagă a cunoscut-o atunci pe Charlotte.

Libertatea