Cum a început relația lui Cătălin Scărlătescu cu Doina Teodoru. Ea e cu 17 ani mai mică decât el: „Totul a plecat de la o poză”

Cum a început relația lui Cătălin Scărlătescu cu Doina Teodoru. Ea e cu 17 ani mai mică decât el: „Totul a plecat de la o poză”

În vârstă de 49 de ani, Cătălin Scărlătescu e într-o relație cu Doina Teodoru. Sunt împreună de aproximativ un an de zile, iar acum, exclusiv pentru revista VIVA!, el a dezvăluit cum s-au cunoscut și cum au început să devină din ce în ce mai apropiați.

În urmă cu un an de zile, celebrul bucătar de la „Chefi la cuțite” și tânăra actriță s-au intersectat pe litoralul românesc, la Vama Veche. Au făcut o poză împreună și de acolo a pornit povestea lor care durează chiar și astăzi.

„Ne-am cunoscut la Vama Veche, pe la nu știu ce bar acolo, nu am nici cea mai vagă idee, pentru că am fost luat pe sus. Eu o văzusem, o cunoșteam, dar am fost așa mai timid. Ea a făcut primii trei pași.Totul a plecat de la o poză. Am făcut noi doi o poză împreună și de la poza aceea totul a venit natural. Cred că eu am vrut poză, cred că eu am fost acela mai mârșav. M-am dus ca pisica: am zgâriat la ușă”, a dezvăluit chef Cătălin Scărlătescu.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Cei care i-au susținut încă de la început au fost prietenii lor. „Și oamenii din jur cumva ne-au împins unul într-altul. Ai mei pe o parte, ai ei pe o parte și uite așa …s-a nimerit, a venit natural”, a adăugat el.

Chiar dacă e o diferență de 17 ani între ei, Cătălin Scărlătescu nu simte asta, mai ales că el și iubita au multe lucruri în comun. „Ne leagă marea pentru că acolo ne-am cunoscut, bărcile, plimbările, mâncarea și petrecerile, cam tot. Ea muncește mult, eu la fel. Venim din două lumi diferite, dar se amestecă la un moment dat. Ea e pe scenă, eu sunt pe o altă scenă, bucătăria asta tot o scenă e, mi-am făcut o scenă unde să mă joc și eu”, a mai declarat Scărlătescu pentru viva.ro.

Recent, la Antena Stars, bucătarul a vorbit și despre o posibilă căsătorie cu Doina Teodoru. Cătălin Scărlătescu este de părere că într-o relație există alte lucruri mult mai importante decât un act.

„La bijuterii nu mă pricep. Când o să vină momentul cu inelul, o-i găsi eu. Îmi vin idei pe parcurs. Încă nu am în plan. Chestiile astea nu te gândești la ele. Cum faci? Îți pui ceasul să sune, la ora de, pe data de, mă însor? Nu merge. Sunt spontan. Sinceritatea, în primul rând. Dacă ești sincer, dacă există respect, e și mai bine. Nu mai ai nevoie de nimic, dragostea vine de sus, te lovește”, a mărturisit juratul de la „Chefi la cuțite”.

Libertatea