Cum arată fata Iuliei Albu la 12 ani. Vedeta a lăsat-o pe Mikaela să poarte machiaj

Cum arată fata Iuliei Albu la 12 ani. Vedeta a lăsat-o pe Mikaela să poarte machiaj

Iulia Albu a atras atenția cu o imagine pe care a postat-o recent pe rețelele de socializare. Nu e o fotografie cu ea, ci cu Mikaela, fiica sa și a lui Mihai Albu.

Mikaela e rodul iubirii dintre Iulia și Mihai Albu. În urmă cu ani de zile, cei doi au divorțat, însă fetița a rămas în grija mamei, iar tatăl are un program de vizitare lunar. O bună perioadă de timp cei doi nu și-au expus copilul, au preferat să o țină pe Mikaela departe de ochii curioșilor, departe de ochii presei.

De ceva vreme, și Iulia Albu, dar și Mihai Albu postează pe rețelele de socializare imagini cu Mikaela. În cea mai recentă fotografie, una distribuită de criticul de modă în mediul online, Mikaela poartă machiaj. Are ochii conturați cu negru, dar și câțiva pistrui.

„La filmări. A vrut eyeliner și pistrui. ? ? asta în cazul în care peste un an veți observa cum albesc subit”, a transmis vedeta. Mikaela poartă și o ținută specială, e îmbrăcată cu un sacou roșu la care a asortat o poșetă deschisă la culoare.

Se pare că Iulia Albu i-a permis Mikaelei să se aranjeze într-un mod special în timpul liber, dar se știe că în ceea ce privește vestimentația de la școală, criticul de modă e foarte strict. Mikaela nu are voie să meargă la școală cu ținute nepotrivite. Iulia Albu este foarte exigentă și atunci când vine vorba despre alimentație, dar și despre folosirea telefonului sau a tabletei.

„Sunt foarte strictă în ceea ce privește ținuta pe care Mikaela trebuie să o poarte la şcoală. Nu sunt de acord să se expună cu branduri, blinguri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. În rest, poate purta orice dorește. Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc. (…) Ultima oară i-am spus NU Mikaelei când s-a îmbrăcat de „bal” pentru a merge la şcoală. Ținuta era absolut genială, apropo, dar am pus-o să se schimbe şi să o folosească în altă ocazie. Școala nu este un loc în care să îți expui garderoba. La şcoală mergi pentru a învăţa şi a socializa”, a declarat Iulia Albu pentru VIVA!.

„Mikaela s-a transformat dintr-un copil în domnișoara-copil la fel de zvăpăiată şi de curioasă, mereu gata să încerce ceva nou şi cu o personalitate extrem de puternică. Credeți că știți ce urmează? Multiplicați THE IULIA ALBU EFFECT de 10 ori şi aveți răspunsul! (râde)”, a mai spus Iulia Albu.

Libertatea