Cum arată fiul lui Adrian Iovan și al Romaniței. Albert are 14 ani și deja e pilot de raliu

Cum arată fiul lui Adrian Iovan și al Romaniței. Albert are 14 ani și deja e pilot de raliu

Albert Iovan este fiul în vârstă de 14 ani al regretatului pilot de aviație comercială Adrian Iovan și al celebrei Romanița Iovan. Tânărul a atras recent atenția cu pasiunea lui. Nu a împlinit încă 18 ani și a devenit pilot de raliu.

Băiatul creatoarei de modă se pare că știe de mic ce își dorește. Acesta e pasionat de matematică, de științele exacte, dar iată că în timpul liber face ce îi place mai mult: se urcă la volanul mașinii.

Albert Iovan a început să conducă pe pista de karting, iar mai apoi a urmat şcoala de piloţi pe macadam şi cursuri de circuit, apoi a trecut la un nou nivel: la doar 14 ani, are licenţă de pilot de raliu, scrie okmagazine.ro.

Prima competiție la care a participat fiul creatoarei de modă Romanița Iovan a avut loc în iunie, iar zilele trecute a concurat în a doua etapă din Campionatul Naţional de Slalom Paralel la juniori, de la Sibiu.

„Albert Iovan a reușit un scor excelent, la a doua editie a campionatului de slalom paralel, Sibiu si un frumos loc 7. Felicitari pentru determinare, talent și curaj.”, a notat vedeta pe Facebook, în dreptul un video cu fiul ei la volan.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=316&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fromanita.iovan%2Fvideos%2F329578145495411%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="316" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>

Totodată, în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D, aceasta a făcut dezvăluiri despre pasiunea fiului ei. „Sigur că am emoţii. E foarte emoţionant să-ţi vezi copilul la 14 ani cu o licenţă de pilot şi concurând într-un campionat naţional.

Este extraordinar că el îşi doreşte şi e foarte pasionat de maşini, iar eu, ca mamă conştiincioasă, l-am încurajat de fiecare dată“, a spus ea.

fiul lui adrian iovan si al romanitei 1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Sunt extraordinar de mândră şi mă bucur că am putut să-i sprijin nebunia îmi doresc să-şi îndeplinească visele pe mai departe“, a mai adăugat Romaniţa Iovan.

Adrian Iovan s-a stins din viață în ianuarie 2014, într-un accident aviatic în Munții Apuseni. Pe atunci, fiul lui avea doar șapte ani.

Libertatea