Cum arată Meg Ryan la 60 de ani. Au trecut 33 de ani de la „When Harry Met Sally”, filmul care i-a adus succesul

Cum arată Meg Ryan la 60 de ani. Au trecut 33 de ani de la „When Harry Met Sally”, filmul care i-a adus succesul

Meg Ryan, considerată în anii ’90 regina comediilor romantice, are azi 60 de ani, însă nu își arată deloc vârsta. Actrița din „When Harry Met Sally” a fost fotografiată recent într-o zi obișnuită, la cumpărături în Santa Barbara.

În anii 90, Meg Ryan era numită atât de publicațiile de specialitate, cât și de fani regina comediilor romantice. În același timp, publicația People o adăuga pe lista celor mai frumoși oameni din lume.

Recent, Meg Ryan a fost surprinsă luând prânzul în Santa Barbara, în California. Actrița în vârstă de 60 de ani s-a plimbat prin parcarea restaurantului cu telefonul mobil și o geantă de cumpărături în mână. Părul blond auriu caracteristic lui Ryan era ascuns sub o pălărie de soare elegantă din paie, scrie dailymail.co.uk.

Ryan și-a protejat ochii cu o pereche de ochelari de soare și părea să poarte puțin sau deloc machiaj.

I’m convinced the @DailyMailUK writes these headlines before actually seeing the photos. „Meg Ryan, 60, looks radiant in a straw hat and stylish shades as she grabs lunch to-go in Santa Barbara” https://t.co/Pa3xEv6hId

— CC – $ARCAngelTweety (@ARCAngelTweety) August 27, 2022

Meg Ryan se întoarce la comediile romantice

În luna mai, The Hollywood Reporter anunța că Ryan va reveni la comediile romantice, urmând să joace și să regizeze filmul „What Happens Later”.

Potrivit THR, filmul se bazează pe piesa „Shooting Star” a lui Steven Dietz.

Acțiunea din „What Happens Later” este centrată pe doi foști iubiți care își examinează trecutul romantic după ce au rămas blocați într-un aeroport din cauza unei furtuni de zăpadă. Alături de ea va juca David Duchovny.

În ultimul timp, actrița a preferat să stea departe de ochii curioși ai fanilor ei. În orice caz, aceasta a fost criticată, începând cu anul 2013, pentru că ar fi trecut de prea multe ori pragul cabinetului medicului estetician.

Nu îmi pasă ce zice lumea. Sunt mulți hateri în ziua de azi, e atât de ușor să judeci.

Meg Ryan este cunoscută pentru numeroasele filme în care a jucat printre care se numără: „City of Angels”, „You’ve Got Mail”, „Courage Under Fire”, „Sleepless in Seattle” și „When Harry Met Sally”.

Sursa foto: Hepta

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL TVMANIA.RO

Libertatea