Cum arată și cu ce se ocupă acum Sanda Ladoși. Artista a trecut muzica pe planul doi, are o nouă pasiune

Cum arată și cu ce se ocupă acum Sanda Ladoși. Artista a trecut muzica pe planul doi, are o nouă pasiune

În urmă cu câțiva ani de zile, Sanda Ladoși era cântăreața preferată a românilor. Susținea o mulțime de concerte, mergea la multe evenimente private. De o bună perioadă viața ei s-a schimbat mult, se dedică familiei, dar și noii sale pasiuni.

„Când vine seara”, „Între noi mai e un pas”, „Nu mă iubi”, „Mi-e dor” și „Khalini” sunt doar câteva dintre melodiile cântate de Sanda Ladoși, iar Ovidiu Komornik, Ioan Gyuri Pascu și Marcel Pavel sunt câțiva dintre artiștii care au performat alături de ea.

Artista s-a dedicat mulți ani muzicii, lansa melodie după melodie, multe dintre ele devenind hituri. După toate aceste reușite, artista și-a întemeiat o familie și a devenit mamă, prima oară în 2007 și apoi în 2009. Urmăritorii ani a preferat să îi dedice copiilor, să petrece mai mult timp alături de cei dragi.

Câțiva ani mai târziu, Sanda Ladoși a reluat spectacolele și concertele, dar a dezvoltat și o nouă pasiune. A devenit acrobat la circ. Pe lângă asta, ea a apărut ca invitată în multe piese de teatru la Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”. În 2017, Sanda Ladoși a devenit director adjunct al Circului Metropolitan din București, scrie a1.ro.

Artista are acum 51 de ani și se împarte dintre viața personală și cea profesională. Cu foștii colegi ține legătura, recent s-a văzut cu Monica Anghel. Cele două au făcut un selfie împreună, iar apoi au postat imaginea pe rețelele de socializare.

„Bună dimineața! M-am întâlnit cu Sanda Ladosi, o minune de OM. Zi frumoasă și senină în suflete OAMENI DRAGI”, a scris Monica Anghel pe Instagram.

Libertatea