Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Firicel din „Las Fierbinți”. Meda a împlinit 13 ani

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Firicel din „Las Fierbinți”. Meda a împlinit 13 ani

Cuzin Toma, Firicel din „Las Fierbinți”, este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Își iubește soția, pe Cristina, încă de pe vremea când aceasta avea 16 ani și are o căsnicie discretă, pe care a reușit să o țină departe de lumina reflectoarelor. Fiica lui, însă, a decis să îi calce e urme.

Meda Cuzin și-a serbat de curând ziua de naștere, iar tatăl ei a postat în mediul online o fotografie în care apare alături de ea.

View this post on Instagram

A post shared by cuzin toma?? (@cuzin_toma)

„La mulți ani, Meda! La mulți ani, fata lu’ tata! 13 ani… ca ieri. Te iubesc! Să crești, să înflorești, să visezi, să crezi”, a fost mesajul pe care Firicel l-a lăsat pe rețelele de socializare.

Adolescenta, care s-a născut pe 3 august 2009, este familiarizată cu lumina reflectoarelor. La doar șase ani, aceasta a jucat în filmul „Vânătorul de spirite”, regizat de Dragoș Buliga.

Actorul din „Las Fierbinți” nu vorbește prea des despre familia sa, însă se știe că este căsătorit cu o femeie pe nume Cristina, de profesie artist plastic, pe care o îndrăgește de la vârsta de 16 ani, precizează Cancan.

Libertatea