Cum arată soția lui Laurențiu Duță, Ianula. Cei doi sunt împreună de 29 de ani și au o fiică de 15 ani. „Noi ne-am întâlnit dinainte”

Cum arată soția lui Laurențiu Duță, Ianula. Cei doi sunt împreună de 29 de ani și au o fiică de 15 ani. „Noi ne-am întâlnit dinainte”

Laurențiu Duță, în vârstă de 46 de ani, este membrul trupei 3 Sud Est, unde alături de Viorel Șipoș și Mihai Budeaunu au sărbătorit 25 de ani de când cântă împreună. În ceea ce privește viața personală, artistul a fost întotdeauna discret și puțini sunt cei care știu că el și soția lui, Ianula sunt împrenă de 29 de ani.

Recent, Laurențiu Duță a anunţat că fiica lui, Lorena, a împlinit 15 ani pe 22 august. „I-am spus «La mulţi ani» de pe scena în care am cântat cu colegii mei de trupă. Şi dacă tot vorbim de trupă, împreună cu ei sărbătorim 22 de ani de când am lansat hitul «Te plac» şi am scos acum o nouă versiune.

După 22 de ani de la lansarea piesei «Te plac» a venit vremea să îi punem o haină nouă. Am păstrat totuşi elemente din varianta originală, dar am adăugat şi sunetele anului 2022. Sperăm că vă place!”, a povestit Laurenţiu Duţă pentru Click.

Pe 2 septembrie, Laurențiu Duță și Ianula împlinesc 29 de ani de când sunt împreună. „Noi suntem din liceu împreună, dar pot să spun că noi ne-am întâlnit dinainte”, a mai povestit Laurenţiu Duţă.

Libertatea