Cum au reacționat copiii Adelei Popescu când și-au văzut frățiorul. Vedeta a fost externată din spital

Cum au reacționat copiii Adelei Popescu când și-au văzut frățiorul. Vedeta a fost externată din spital

Adela Popescu a născut al treilea copil pe 11 iulie, iar pe 14 iulie, puțin după ora prânzului, vedeta a fost externată. Primul drum spre casă a fost unul cu emoții mai ales că băieții ei urmau să îl cunoască pe mezinul familiei.

Radu Vâlcan a luat-o de la maternitate pe Adela Popescu, care a fost atentă tot drumul la bebelușul ei nou-născut. Au făcut și o primă escală, la grădinița celorlalți băieți ai lor. Andrei și Alexandru și-au cunoscut fratele.

„Mergem să luam copiii de la grădiniță și să vedem cum reacționează. Primul a zis că o să-l bată, celălalt că o să-l pupe. Ne-am schimbat și mașina, nu există una mai mare”, a spus Adela Popescu în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare, se pare că prezentatoarea se simte bine, deja îl alăptează pe al treilea copil.

Și Radu Vâlcan a făcut dezvăluiri recent pe blogul lui despre venirea pe lume a celui de-al treilea copil, tot un băiețel. „N-am să povestesc despre nașterea celui de-al treilea băiețel al nostru, Adela este mult mai în tema. Eu nu am făcut nimic atceva, în afară faptului că am epuizat stocul de cafele la terasă maternității.

Da, am avut emoții, dar nu orice fel emoții. Ci, emoții, pur și simplu. Pandemia a creat ce nu a reușit de-alungul vremurilor multitudinea de discursuri motivaționale. A desenat și a dat viață zâmbetelor.

Paradoxal, a adus oamenii aproape. Finală Campionatului European s-a jucat cu oameni în tribune. Mulți, toți. Nu o să mă supăr în curând că nu o să mai găsesc loc pe stadion, la vreun meci important, pentru că îl voi urmări de acasă, alături de cei mai buni trei prieteni ai mei.”, a notat prezentatorul.

Libertatea