Cum se descurcă Adela Popescu și Radu Vâlcan cu cei trei copii ai lor: „Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi”

Cum se descurcă Adela Popescu și Radu Vâlcan cu cei trei copii ai lor: „Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi”

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună trei copii. Despre micuții lor au făcut dezvăluiri acum, într-un interviu pentru revista VIVA!, ediția pentru luna mai.

Cei doi fericiți părinți au recunoscut că nu le e ușor cu trei copii. Andrei, Alexandru și Adrian au vârste diferite și programe total diferite, așa că ei trebuie să se plieze pe activitățile lor. Adela Popescu și Radu Vâlcan fac o echipă bună și așa reușesc să aibă grijă de băiețeii lor.

„Ușor nu este nici cu un copil, vă închipuiţi cum e cu trei… Dar nu ne-am vărsat niciodată oboseala, surmenarea unul asupra celuilalt. Cel puţin încercăm să facem asta. Într-adevăr, treaba cu copiii, atunci când sunt mulţi, e delicată și poți cădea repede în capcană, ceea ce noi încercăm să nu se întâmple”, a explicat Radu Vâlcan.

„Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi, dar atunci intervine cel mai puţin obosit şi preia frâiele. Un ajutor uriaş, poate chiar unul dintre motivele pentru care am avut curajul să facem trei copii, a fost disponibilitatea totală a mamei mele. Fără ea nu ştiu cum am fi reuşit”, a completat Adela Popescu.

Întrebată ce e cel mai dificil în această perioadă în ceea ce îi privește pe copii, prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a mărturisit: „Cum să păstrezi măsura între viaţa simplă pe care ai trăit-o tu, şi pe care ţi-o doreşti şi pentru copilul tău, şi accesul la lumea virtuală, atât de la îndemână şi atractivă. Cât e prea mult, cât e prea puţin?”.

Se știe că Adela Popescu a revenit rapid la muncă, la PRO TV, după ce a născut al treilea copil, iar Radu Vâlcan are și el proiectele sale în televiziune. Tocmai de aceea ei au angajat o bonă. Ea locuiește în casa lor, îi ajută la menaj, dar și cu bebelușul Adrian.

„Avem o doamnă din Filipine, care ne ajută, de aproximativ nouă luni. Iniţial, ea a venit cu scopul de a ne ajuta cu menajul, dar este extraordinar de pricepută şi de utilă şi când vine vorba de bebeluş. E calmă, atentă şi de încredere. Limba nu este un impediment, dimpotrivă. Vedem asta ca o oportunitate să înveţe copiii, de mici, limba engleză”, a mai dezvăluit vedeta PRO TV.

Adela Popescu apare de luni până vineri pe micul ecran, de la 10.30, în emisiunea „Vorbește lumea”, difuzată pe PRO TV.

Libertatea