Cum se înțelege Anamaria Prodan cu actuala soție a lui Tiberiu Dumitrescu, fostul ei soț: „Este păcat să ții doar pentru tine”

Cum se înțelege Anamaria Prodan cu actuala soție a lui Tiberiu Dumitrescu, fostul ei soț: „Este păcat să ții doar pentru tine”

Înainte de a fi cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a fost căsătorită cu Tiberiu Dumitrescu. După divorț, impresara a rămas în relații foarte bune cu fostul soț și astăzi are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

În timp ce antrenorul de la Universitatea Craiova a dorit să întrerupă orice legătură cu încă soția lui, Tibi Dumitrescu îi este acum sprijin Anamariei Prodan. Dacă până acum se consulta cu Laurențiu Reghecampf pentru deciziile importante, acum impresara vorbește cu fostul soț chiar și despre Bebeto, fiul ei și al lui Reghe.

„Noi vorbim orice, luăm decizii chiar și pentru Bebe în ziua de azi. N-am cu cine, le iau cu Tibi și cu prietenii noștri și finii mei. Deci, un om cum puțini se nasc. (…) Eu îl iubesc și acum foarte tare pe Tibi și pe Irina, pe soția lui. În viața asta, dacă este ceva care nu merge, este păcat să ții doar pentru tine, pentru că este o dovadă cumplită de egoism. În lumea asta totul este trecător și trebuie să lași. Uite, noi l-am lăsat pe Reghecampf. Asta e viața lui, acolo poate el să stea, acolo se simte el bine, rămâi acolo”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

„Tibi este un bărbat puternic”

După divorțul de vedetă, Tiberiu Dumitrescu s-a recăsătorit, iar Anamaria se înțelege foarte bine cu actuala soție a acestuia. De asemenea, impresara spune despre tatăl fetelor sale că este un bărbat foarte puternic și cu care are o relație foarte frumoasă de prietenie în comparație cu Laurențiu Reghecampf.

„Tibi este un bărbat puternic, este un bărbat care a fost baschetbalist, provine dintr-o familie fabuloasă. (…) Cât de mult ai trage de cineva, dacă este o chestie limitată, nu poți niciodată mai mult”, a spus impresara.

Libertatea