Cum va arăta nunta Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice: „Nu vreau să fac pregătiri și să cheltuiesc bani”

Cum va arăta nunta Ioanei Ginghină cu Cristi Pitulice: „Nu vreau să fac pregătiri și să cheltuiesc bani”

Ioana Ginghină și Cristi Pitulice se căsătoresc în acest an, iar nunta va fi una restrânsă. Vedeta nu are de gând să facă prea multe pregătiri, nu vrea nici să cheltuiască prea mulți bani.

După un divorț dureros, Ioana Ginghină și-a găsit fericirea lângă Cristi Pitulice. Cei doi se căsătoresc în acest an, după ce niște prieteni au insistat ca ei să le fie nași. Actrița nu se află la prima căsătorie, astfel că nu își mai dorește să îmbrace rochia de mireasă. Ioana Ginghină, în vârstă de 44 ani, a mărturisit că nunta va fi una restrânsă, mai mult ca o petrecere, unde vor fi invitați doar cei apropiați.

„La nuntă, nu vor exista pregătiri pentru că va fi totul într-o zi, poate la un simplu grătar. Nu rochie, nu petrecere cu spațiu închiriat, nimic din toate astea. Dacă ne hotărâm, o facem și mâine, am avut două nunți nu mă mai pasionează să fac pregătiri și să cheltuiesc bani pe eveniment.

Nunta restrânsă nu era gândită din cauza pandemiei, ci pentru că pur și simplu așa ne dorim, să fim doar cu cei foarte apropiați. Chiar aș vrea să fie o zi frumoasă și deloc complicată, fără mari responsabilități”, a declarat, pentru VIVA!, Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină are o relație foarte strânsă cu Ruxandra, fiica ei și a lui Alexandru Papadopol. Actrița este fericită că iubitul ei și Ruxi se înțeleg bine, iar fetița nu s-a opus ca ea să se recăsătorească.

„Rux s-a bucurat mult pentru noi. Este așa de fericită în formula asta, încât oficializarea relației nu poate decât să o facă fericită”, a mai zis vedeta pentru aceeași sursă.

Într-un alt interviu, Ioana Ginghină a mărturisit că nu va purta rochie de mireasă la eveniment.

Libertatea