Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin. Noi detalii despre nuntă. „E gândită de câțiva ani”

Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin. Noi detalii despre nuntă. „E gândită de câțiva ani”

Maria Constantin și Robert Stoica s-au logodit recent și au stabilit să se căsătorească anul viitor. Deși nu a făcut încă publică data nunții, artista a dat noi detalii despre ținutele invitaților dar și despre cum va arăta rochia ei de mireasă.

„Anul viitor va fi nunta, momentan n-am stabilit data pentru că avem foarte multe evenimente la care trebuie să mergem, mai așteptăm, probabil la toamnă mai târziu vom merge să ne uităm de locație.

Cert este că va fi o petrecere, nu o nuntă, ceva gen white party, afară, toată lumea să se simtă bine, îmbrăcată mai lejer, nu neapărat cu rochii de seară și nu știu ce accesori”, a spus Maria Constantin, pentru Spynews.ro.

Ea a mai spus că în iarnă designerul Florin Burescu se va ocupa de crearea rochiei sale de mireasă.

„Rochia e gândită de câțiva ani. E un model nu neapărat atipic, e un model destul de simpluț, fix să se potrivească pentru un garden party.

Cred că în iarnă ne vom apuca de rochie, Florin Burescu se va apuca de ea, el îmi va face rochia de mireasă, am discutat cu el toate detaliile, cum vreau să arate, ce vreau să-mi pună, dar va fi o rochiță foarte drăguță”, a mai zis Maria Constantin pentru sursa citată.

Libertatea