Dan Capatos, scuipat de Gigi Becali. Reacția prezentatorului de la „Xtra Night Show”: „Ce ai, ți-am făcut ceva?”

Dan Capatos, scuipat de Gigi Becali. Reacția prezentatorului de la „Xtra Night Show”: „Ce ai, ți-am făcut ceva?”

Dan Capatos a povestit în emisiunea sa o întâmplare care a avut loc în urmă cu mai mulți ani între el și Gigi Becali. Prezentatorul de la „Xtra Night Show” a dezvăluit cum a fost scuipat de latifundiarul din Pipera.

În ediția de seara trecută, Dan Capatos a povestit amuzat un eveniment mai puțin plăcut care a avut loc între el și Gigi Becali în urmă cu mai mulți ani. Deși situația nu a avut loc recent, prezentatorul a dezvăluit abia acum cele întâmplate.

Totul se întâmplă în urmă cu mai mulți ani, pe Bulevardul Lacul Tei, când Dan Capatos a fost scuipat de Gigi Becali. Prezentatorul se afla la volanul mașinii sale, cu geamul deschis, când s-a trezit scuipat chiar de latifundiarul din Pipera. Dan Capatos a crezut că totul a fost intenționat și s-a dus după Gigi Becali pentru a-l întreba ce s-a întâmplat.

capatos-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Eram pe Lacul Tei și l-am prins pe la circ, pe acolo, îi zic, bre, nea Gigi, noi ne știm, ce ai, ți-am făcut ceva? Mi-a zis – ce-i, mă, tată?- Păi, zic, de ce m-ai scuipat? – Aa, frate, nu te-am scuipat, am scuipat așa- . L-a luat vântul, se întâmpla de mult, mă rog”, a povestit Dan Capatos la Antena Stars.

Se pare că totul a fost din greșeală și Gigi Becali a făcut acest gest fără să-și dea seama. Prezentatorul de la Antena Stars nu a băgat în seamă situația și nu s-a supărat pe el, mai ales că avea o relație destul de bună.

Libertatea