Decizia luată de Catinca Roman înainte de sărbători. „Notorietatea pe care am avut-o a fost ca o povară pentru mine”

Decizia luată de Catinca Roman înainte de sărbători. „Notorietatea pe care am avut-o a fost ca o povară pentru mine”

Creatoarea de modă, Catinca Roman, în vârstă de 54 de ani,  a fost invitată astăzi în platoul știrilor Kanal D,  unde a povestit despre planurile sale pentru viitorul apropiat.

Vedeta vrea să-i ajute pe cei nevoiași și a început sa se implice in tot felul de proiecte si acte caritabile. „Au fost momente când am trecut prin perioade dificile, cam asta m-a determinat. (…) Am de gând să merg mult mai departe (…) Fiind eu într-un moment de <confuzie> cumva, nu știam cam in ce directie sa o iau.

Mi-am dat seama că, de fapt, toată viața mea, notorietatea pe care am avut-o, mai mare, mai mică, a fost că o povară pentru mine. (…)

Mi-a adus avantaje, n-aș vrea să fiu ipocrită, dar și foarte multe dezavantaje. (…) M-am gandit că asta este o direcție în viața mea, lucru pe care mi l-am impus. De ce să nu transform ceva care mă <deranjează> în ceva bun?”, a marturisit sora Oanei Roman.

„Să dau haine din propria garderoba o fac frecvent, dintotdeauna, nu doar de acum. Și întotdeauna am avut aplecare și m-au <atins> persoanele cu diverse probleme, fie financiare, fie care au probleme în familie … (…) Îmi doresc să îmi fac propria asociație, care este în curs de fi finalizată”, a mărturisit Catinca Roman.

Libertatea