Detalii din viața lui Albert Oprea de la „Survivor România”. „A fost cel mai mare atac de panică. Nu mai puteam să stau în casă”

Detalii din viața lui Albert Oprea de la „Survivor România”. „A fost cel mai mare atac de panică. Nu mai puteam să stau în casă”

Albert Oprea a fost unul dintre cei mai apreciați concurenți de la „Survivor România”, sezonul 2. Acesta a fost favoritul publicul din România, de mai multe ori pe parcursul competiției.

Într-un vlog postat pe canalul său de YouTube, Albert Oprea a vorbit despre o perioadă dificilă din viața lui. Mai exact, într-o perioadă din viața lui s-a confruntat cu atacurile de panică.

Aceste stări i-au fost declanșate după ce a aflat că unchiul lui urma să moară și au văzut mai multe cadre medicale în timp ce îl resuscitau.

„Atunci a fost cel mai mare atac de panică pe care l-am făcut. Următoarea perioadă pentru mine a fost tragică, pentru că nu mai puteam dormi, somnul era foarte agitat, aveam coșmaruri.

Nu mai puteam să stau singur în casă, pentru că aveam impresia că voi face infarct. Palpitații aveam constant, pulsul mărit, tensiunea destul de mare. Îți distruge viața socială… Am apelat la doctorul de familie. Am decis să îmi schimb stilul de viață. De atunci, viața mea s-a schimbat. Sufeream foarte tare și mă durea pe interior”, a declarat Albert Oprea. 

Libertatea