Detalii neștiute din viața intimă a Eugeniei Șerban. „Unii dintre bărbați au înțeles, alții nu”

Detalii neștiute din viața intimă a Eugeniei Șerban. „Unii dintre bărbați au înțeles, alții nu”

Eugenia Șerban a traversat de-a lungul vieții sale multe momente de fericire, dar și unele de tristețe. A fost dezamăgită în dragoste, lucru pe care nu se ferește să-l recunoască. A trecut și printr-un divorț dureros.

Eugenia Șerban, actrița care a învins cancerul la 51 de ani, a povestit că atunci când s-a despărțit de fostul ei soț, de tatăl copilului ei, ea încă îl iubea pe bărbatul care i-a fost alături mulți ani.

„Atunci când am divorțat de tatăl copilului meu, am divorțat iubind. Eu îl iubeam, dar în momentul în care îți dai seama că nu poți să ai un drum comun, indiferent de cât ai iubi, e mai bine ca fiecare să își vadă de viața lui și de drumul lui.

Când lucrurile nu mai funcționează, este clar că la un moment dat relația devine una toxică”, a povestit Eugenia Șerban la Antena Stars, scrie spynews.ro.

Fiind o fire puternică și curajoasă, Eugenia Șerban a depășit momentul, dar de-a lungul anilor s-a confruntat cu probleme în ceea ce privește viața personală. Susține că din cauza meseriei pe care o are oamenii obișnuiți acceptă destul de greu o persoană publică în viața lor.

„În primul rând, de aici pornește totul, de la faptul că ești persoană publică. Eu m-am îndepărtat, pentru că nu e cazul. Vreau să fiu omul Eugenia lângă persoana de lângă mine și nu vedeta, persoana publică, actrița Eugenia.

Marea majoritate dintre ei au înțeles că viața mea publică este una și viața mea intimă și personală este alta”, a mai dezvăluit Eugenia Șerban la același post de televiziune.

Libertatea