Dezvăluirile făcute de Mihai Mitoșeru la 20 de ani de la despărțirea de Oana Zăvoranu: „Eram amândoi geloși”

Dezvăluirile făcute de Mihai Mitoșeru la 20 de ani de la despărțirea de Oana Zăvoranu: „Eram amândoi geloși”

Puțini știu că Mihai Mitoșeru și Oana Zăvoranu au format în cuplu în urmă cu aproximativ 20 de ani. Prezentatorul de la Kanal D a făcut mai multe dezvăluiri despre relația pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor, într-un interviu pentru Revista VIVA!.

În urmă cu trei ani, Oana Zăvoranu lua pe toată lumea prin surprindere când anunța că a format un cuplu cu Mihai Mitoșeru înainte de a fi cu Pepe. Actrița a spus că a început o relație cu artistul pentru a-l face gelos pe Mihai și că s-a împrietenit cu Oana Roman pentru a ajunge la el.

„Oana Roman era prietena lui și eu m-am împrietenit cu ea ca să ajung la el. Eu sunt cinstită. Ea avea o influență foarte mare asupra lui Mihai. M-am împrietenit cu ea cu de-a sila”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. „M-am combinat cu Pepe ca să îl oftic pe Mihai”, mai spunea actrița.

Acum, în cadrul unui interviu pentru Revista VIVA!, Mihai Mitoșeru a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Oana Zăvoranu în urmă cu două decenii. Declarațiile prezentatorului de la „Teo Show” o vor lua prin surprindere chiar și pe fosta lui iubită.

„Cu Oana m-am cunoscut acum 20 de ani și a fost o atracție reciprocă. Eram două persoane la fel, nebune în sensul frumos, pline de viață, cu umor. Ieșeam, ne distram, dansam. Eram însă la fel, vulcanici, ne puteam iubi la maximum sau ne puteam certa la fel, dacă am fi rămas împreună. Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari. Dar în continuare mi se pare una dintre cele mai mișto femei pe care le-am cunoscut în viața asta. Este o persoană plină de viață”, a declarat vedeta.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Fetele azi nu își mai doresc nimic, nu se mai gândesc la o relație”

După divorțul de Noemi, care a avut loc în urmă cu mai bine de doi ani, Mihai Mitoșeru a mai încercat să își refacă viața, însă nimic nu a fost pe placul său. În continuare, colegul lui Teo Trandafir este singur, însă știe cum trebuie să fie viitoarea lui parteneră.

„Vreau foarte puțin și, în același timp, foarte mult de la o femeie, de la viață. Îmi doresc să fie o femeie normală, cu care să râd, să glumesc, să ne uităm la filme, să mâncăm. Din păcate, maturitatea pe care am dobândit-o mă face să văd tot, lucruri pe care înainte nu le observam. Vreau o relație normală, sunt un om romantic, sensibil, rușinos, chiar dacă nu par. Fetele azi nu își mai doresc nimic, nu se mai gândesc la o relație. Vor bucuria pe termen scurt”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru sursa mai sus menționată.

Libertatea