Dezvăluirile logodnicului Cristinei Cioran la două zile de când vedeta a născut prematur. „Nu am voie să merg să le vizitez”

Dezvăluirile logodnicului Cristinei Cioran la două zile de când vedeta a născut prematur. „Nu am voie să merg să le vizitez”

Alexandru Dobrescu face primele declarații după ce Cristina Cioran a născut prematur. Proaspătul tătic nu și-a putut vedea încă logodnica, nici măcar fetița. Știe că se simt bine, dar habar nu are când medicii le vor externa.

Logodnicul vedetei a precizat că aceasta trebuia să nască la un spital privat din București, dar acest lucru nu a mai fost posibil. Cristina Cioran a fost preluată cu Ambulanța când s-a simțit rău. E internată cu fetița la Spitalul Municipal, unde vizitele nu sunt permise.

„Este foarte mare strictețe și nu am voie să merg să le vizitez din cauza pandemiei. Cristina era programată să nască la o clinică privată, în septembrie, însă atunci când au început contracțiile, Ambulanța a dus-o la Spitalul Municipal și acolo se află împreună cu bebelușa.

Bebelușa se simte perfect. Cristina nu a văzut-o încă, urmează probabil în câteva ore. Medicul ne-a spus că este rozalie la față. Sunt bine amândouă”, a declarat Alexandru Dobrescu pentru wowbiz.ro.

Logodnicul Cristinei Cioran abia așteaptă să își strângă fetele la piept. El a mai adăugat că, probabil, în creșterea copiilor, căci el mai are un fiu, vor angaja o bonă filipineză.

„Eu mai am un copil de 5 ani dintr-o relație anterioară și suntem o familie unită, ne ajutăm. Probabil o să avem o filipineză care să ne ajute cu copiii, vor fi și bunicii lângă noi și coroborat cu ajutor Divin totul va fi perfect.”, a mai spus el pentru aceeași sursă.

În seara de 18 iulie, Cristina Cioran a născut prematur o fetiță, la doar 29 de săptămâni. Micuța a primit numele Ema.

Libertatea