Dezvăluirile lui Alex Velea după opt ani de relație cu Antonia. „Venim din cupluri nefericite. Ea e sensibilă”

Dezvăluirile lui Alex Velea după opt ani de relație cu Antonia. „Venim din cupluri nefericite. Ea e sensibilă”

Sunt doi dintre cei mai iubiți și cunoscuți artiști din România, dar și doi fericiți părinți. După opt de ani relație cu Antonia, Alex Velea a făcut dezvăluiri despre povestea lor de iubire, ce sentimente îi leagă acum, dar și prin ce momente dificile au trecut când au anunțat public că formează un cuplu.

În urmă cu aproximativ opt ani de zile, Alex Velea suferea din dragoste. Divorțase de soție. De partea cealaltă era Antonia, artista care îl părăsise pe soț, pe Vinconzo Castellano, și revenise în România. Astfel, Alex și Antonia s-au găsit și s-au îndrăgostit.

Cântărețul recunoaște că acum iubirea lor e mai mare ca niciodată. Au trecut însă prin clipe dureroase pe care nu le vor uita niciodată.

„Începuturile relației nu au fost atât de simple. Venim din cupluri nefericite, și eu, și ea. Lumea nu a luat-o ca atare. Ne-au zis ba că i-am stricat eu familia, ba că ea mi-a stricat-o pe a mea, că ne-am creat fericirea pe drama altora, pe nefericirea foștilor parteneri.

Doar că pe noi nu ne-a interesat asta, ne-am văzut de ale noastre, am stat închiși în casă o perioadă destul de lungă. Nu ne-am uitat în stânga și în dreapta, nu ne-am ghidat după părearea oamenilor, nici dacă a fost bună, nici dacă a fost rea. Ne-am luat după ce ne-a spus inima. Nu suntem nici primii, nici ultimii care vin din relații care s-au destrămat. Au fost greșeli ale tinereții.”, a declarat Alex Velea la Antena Stars, scrie spynews.ro.

Totodată, cântărețul a mai dezvăluit cât de mult suferă Antonia atunci când e criticată gratuit în mediul online.

„Antonia e foarte sensibilă. În cariera noastră avem de-a face cu tot felul de persoane. Orice țărănuș care are un telefon te poate face în fel și chip”, a mai spus artistul la „Xtra Night Show”, emisiunea lui Dan Capatos.

Antonia și Alex Velea au împreună doi copii, pe Dominic și pe Akim. Din căsnicia anterioară, cântăreața mai are o fiică, pe Maya, care locuiește în Italia.

Libertatea