Dezvăluirile lui Anghel Damian despre relația cu Lia Bugnar. 23 de ani e diferență între ei: „Am învățat multe de la ea”

Dezvăluirile lui Anghel Damian despre relația cu Lia Bugnar. 23 de ani e diferență între ei: „Am învățat multe de la ea”

Anghel Damian și Lia Bugnar trăiesc de mai bine de un an o poveste de dragoste. Cei doi au surprins când s-a aflat că formează un cuplu. Iată că acum actorul e cel care face dezvăluiri despre relație, despre cum s-au cunoscut și cât de serioasă e legătura dintre ei.

Actorul în vârstă de 29 de ani și actrița de 52 de ani fac echipă atât în viața personală, cât și în cea profesională. S-au cunoscut pe scenă, s-au mutat împreună, iar acum lucrează la aceleași proiecte.

„În principal, scriem împreună cam tot de scriem. Și ea acum scrie la «Vlad» (n.r. serialul de la PRO TV). Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva.

Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează”, a spus Anghel Damian în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Anghel Damian și-a făcut debutul ca actor în film de lung metraj în 2013. Alături de alte nume importante el a scris scenariul pentru sezonul final „Vlad”. Nu i-a fost ușor, a recunoscut că a traversat o perioadă stresantă.

„A fost o presiune, pentru că atunci când ești într-un serial de o asemenea anvergură, nu te gândești niciodată: bă, la un moment dat o să fie un sfârșit, pentru că povestea merge, încerci să o complici. Și la un moment dat într-adevăr e finalul acela.

E ca în viață, la un moment dat se termină și nu-ți vine să crezi. Trebuie să fii foarte atent, pentru că sunt atâtea povești, atâtea personaje, nu știi niciodată cum sunt atașamentele telespectatorilor față de cine, cum, în ce fel… Responsabilitatea este în mâinile tale”, a mai spus el la PRO TV.

Libertatea