Diana Șoșoacă către Cîțu: „Dacă dumneavoastră sunteți Superman eu sunt Xena, prințesa războinică”

Diana Șoșoacă către Cîțu: „Dacă dumneavoastră sunteți Superman eu sunt Xena, prințesa războinică”

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a avut un discurs acid, marți, la tribuna Parlamentului împotriva premierului Florin Cîțu, dar și la adresa șefului DSU Raed Araft. Șoșoacă a recitat ca de fiecare dată din Mihai Eminescu.

„Domnule Cîțu ați spus că 70% din populația României care este evident nevaccinată este proastă. Vă anunț că sunteți premierul unei țări formată din proști din care parafrazându-l pe Caragiale sunteți cel dintâi. Am venit să vă expun câteva din doleanțele oamenilor care sâmbătă au ieșit numai în bucurești și imediat ați chemat chestorii care să vă apere de o femeie. Păi, nu erați dvs. Superman? Păi, dacă dvs. sunteți Superman eu sunt Xena prințesa războinică.  Numai că eu am mai multe șanse să fiu Xena decât dvs. Superman care aveți nevoie de trei persoane să vă apere de întrebările unei femei?”, a declarat Diana Șoșoacă, marți, de la tribuna Parlamentului.

Totodată, Diana Șoșoacă a lansat un șir de acuzații și la adresa lui Raed Arafat, șeful DSU. Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, i-a cerut de câteva ori să termine discursul, deoarece depășise termenul impus. Mai mult, aceasta și-a încheiat discursul, recitând din Mihai Eminescu.

„Lipsește cineva de aici este autorul moral al tuturor crimelor. Un personaj care comandă România, criminalul șef: Raed Arafat care din 2009 e în toate guvernările, iar în acest moment trebuie să dispară. Am fost întrebată de ce nu am mai adus sacul, când o să-l aduc vă bag în el și trag fermoarul să nu vă mai vadă nimeni. Concluzia o trage Mihai Eminescu care spunea că: Greșelile în politică sunt crime pentru că în urma lor mor milioane de oameni nevinovați”, a mai completat Diana Șoșoacă.

Libertatea