Discreție la nivel înalt la nunta Simonei Halep. Ce trebuie să facă invitații pentru a participa la eveniment și cum a fost amenajat totul

Discreție la nivel înalt la nunta Simonei Halep. Ce trebuie să facă invitații pentru a participa la eveniment și cum a fost amenajat totul

Zi mare pentru Simona Halep și Toni Iuruc. Cei doi vor spune astăzi Da!, în fața ofițerului de Stare Civilă. Ceremonia va avea loc în jur de ora 16.00, urmând ca apoi invitații să participe la petrecere.

Pregătirile de la localul de fițe din Mamaia Nord sunt în toi. Parcarea din fața restaurantului a fost închisă cu un gard înalt din metal peste care sunt montate plase care împiedică vizibilitatea.

Intrarea principală a fost special decorată pentru cununia civilă. Trandafiri și crini albi îmbracă tunelul prin care invitații vor intra în restaurant.

Dat fiind faptul că ne aflăm într-o perioada dificilă din cauza COVID-19, Simona Halep a luat toate măsurile ca cei 300 de invitați să fie în siguranță la petrecere.

 În fața restaurantului din Mamaia a fost amplasat un cort, unde se vor efectua teste rapide. De asemenea, plaja ce aparține chiar nașului jucătoarei de tenis a fost închisă cu un gard de aproximativ 2 m.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, 29 de ani, se căsătorește miercuri, 15 septembrie, la Constanța cu omul de afaceri Toni Iuruc, cu care trăiește o poveste de dragoste de doi ani.

Bărbatul a cerut-o de soție în această vară, iar acum urmează oficializarea căsătoriei. 300 de persoane au fost invitate la ceremonia de la Oficiul Stării Civile, programată la ora 16.00, după care va urma o petrecere la un local de lux din stațiunea Mamaia.

FOTO: Dumitru Angelescu

Libertatea