Edan, fiul lui Victor Pițurcă, încă nu poartă numele tatălui. Dezvăluirea făcută de Vica Blochina

Edan, fiul lui Victor Pițurcă, încă nu poartă numele tatălui. Dezvăluirea făcută de Vica Blochina

Edan a împlinit de curând 14 ani. Fiul lui Victor Pițurcă și al Vicăi Blochina ar fi trebuit să aibă buletin deja, dar vedeta amână momentul. A dezvăluit acum că băiatul nu e trecut pe numele tatălui.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Vica Blochina a povestit cât de bine se simte la 45 de ani, cât de împlinită e și din postura de mamă. Are o relație bună cu Edan, fiul ei și al lui Pițurcă.

Ea a făcut însă și o dezvăluire despre acesta, băiatul nu poartă numele tatălui, dar speră ca la noul buletin să fie trecut pe numele lui.

„Am avut doi ani foarte buni. Am copil, casă, sunt mulțumită. Edan a făcut 14 ani. Trebuie să-i fac buletinul. Trebuie să fac actele și să-l trec pe numele lui taică-su.

Are și cetățenie lituaniană Edan. Nu am avut timp, pentru că trebuie să umblu și prefer acum să mă bucur de vară, de vacanțe”, a declarat Vica Blochina la Pro TV.

Edan calcă pe urmele tatălui său, joacă fotbal chiar de la șapte ani.

Vica Blochina și Victor Pițurcă s-au iubit 16 ani, timp în care el era căsătorit. Din iubirea lor a rezultat Edan, fiul pe care el nu a vrut inițial să îl recunoască. Un test de paternitate a dovedit că este tatăl băiatului.

Victor Pițurcă i-a plătit pensie alimentară fiului, iar acum el și Vica Blochina au custodie comună. Băiatul locuiește cu mama și își vizitează des și tatăl, au o relație bună.

Libertatea