Eleganță sau îndrăzneală? Actrița a ținut neapărat să i se vadă sânii pe covorul roșu la Cannes 2021

Eleganță sau îndrăzneală? Actrița a ținut neapărat să i se vadă sânii pe covorul roșu la Cannes 2021

Festivalul de film de la Cannes 2021 a ajuns la sfârșit. Chiar și în ultima zi celebritățile au atras atenția cu aparițiile lor, așa cum este și cazul lui Rosamund Pike. Actrița s-a lăsat admirată de toți cei prezenți, dar și fotografiată. Un detaliu a captat privirile.

Pe covorul roșu într-o rochie roșie Dior! Rosamund Pike a furat toate privirile în ultima zi de la Cannes 2021. Actrița în vârstă de 42 de ani a îmbrăcat o rochie de o culoare aprinsă, din tulle.

Creația vestimentară i-a lăsat însă sânii la vedere. Cum priveai din lateral, acesteia i se vedeau părțile intime. Nu a fost vreo gafă, căci rochia a fost croită tocmai așa, transparentă și sexy în laterale.

Fotografii prezenți la eveniment au surprins-o în diverse ipostaze.

Rosamund Pike a făcut furori pe covorul roșu, a cucerit cu zâmbetul pe care l-a afișat. În privința machiajului, ea a ales unul natural, iar părul l-a avut desfăcut.

Aceasta nu a fost singură la celebrul eveniment, la proiecția filmului „OSS 117: From Africa with Love”, ci însoțită chiar de prietena ei, celebra Sharon Stone, cea care a apărut zilele trecute la Cannes cu fiul adoptat.

Foto: Profimedia

Libertatea