Elena Băsescu, în vacanță cu fostul iubit și copiii. Cum a fost pozat Cătălin Tomata

Elena Băsescu, în vacanță cu fostul iubit și copiii. Cum a fost pozat Cătălin Tomata

E vară, temperaturile sunt ridicate, așa că Elena Băsescu, fostul ei iubit, Cătălin Tomată, și copiii au plecat într-o vacanță. Vedeta a atras atenția cu cele mai recente imagini postate pe Instagram.

Acolo Elena Băsescu e foarte activă, postează zilnic fotografii și clipuri video. Își ține cei 51.000 de urmăritori la curent cu tot ce face. Așa a procedat și de data aceasta.

Vedeta l-a pozat și filmat pe Cătălin Tomata, fostul iubit, în piscină, în timp ce se joacă cu Anastasia, fiica lor. Micuța se bucură de clipele petrecute alături de tatăl ei.

„Tătic la datorie”, a scris Elena Băsescu în dreptul clipului video. Aceasta nu a făcut alte declarații, nici nu se știe dacă s-a împăcat cu fostul iubit, dacă au decis să își acorde a doua șansă de dragul fiicei lor în vârstă de 3 ani.

După doi ani de relație, în toamna anului 2019, Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au despărțit. Deși este cunoscut drept Cătălin Tomată, fost iubit al fiicei președintelui are un alt nume de familie în buletin. Acesta este Cătălin Gheorghe.

El s-a ales cu numele Tomată după ce s-a apucat de afaceri, atunci când prietenii și apropiații i-au spus Tomată după Tomato, o cunoscută pizzerie din afara granițelor țării. Cătălin Tomată este patronul mai multor restaurante din Capitală.

Libertatea