Elena Gheorghe și Theo Rose, surpriză pentru fani. Au avut prima lor colaborare: „O adevărată plăcere”

Elena Gheorghe și Theo Rose, surpriză pentru fani. Au avut prima lor colaborare: „O adevărată plăcere”

Elena Gheorghe şi Theo Rose au lansat piesa „Lumina” chiar înainte de Paște. Cele două artiste s-au înțeles de minune și au fost foarte încântate de această colaborare.

„Lumina”, piesa interpretată de Elena Gheorghe şi Theo Rose, îmbie la dans şi dă o poftă extraordinară de viaţă. Elena Gheorghe şi Theo Rose, două dintre cele mai iubite şi talentate artiste din România, au făcut surpriza primăverii, cu o colaborare inedită şi fresh.

Piesa „Lumina” le prezintă pe soliste, două „leoaice” veritabile, într-o postură neașteptată, Elena fiind cea care cântă în limba română, în timp ce Theo interpretează versurile în aromână.

Vocile, personalităţile şi energiile celor două cântăreţe se împletesc perfect, iar vibe-ul piesei dă, încă de la primele acorduri, o stare de bine, de relaxare şi voie bună.

Piesa interpretată de Elena Gheorghe și de Theo Rose are în centru iubirea. Iubirea aceea puternică, profundă, care schimbă oamenii pentru totdeauna.

„«Lumina» reprezintă iubirea pe care cu toţii o avem în suflete şi o dăruim persoanelor iubite. «Lumina» este iubirea fără de care nu putem trăi.

Este o melodie armânească şi e compusă de Daniel Peanci, cu versuri adaptate în limba română de Theo, ca să fie pe înţelesul tuturor. E prima piesă armânească în care cânt în limba română, probabil și singura”, spune Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe, ofertă de nerefuzat pentru Theo Rose

Theo Rose este invitata Elenei Gheorghe la concertul solistei, care va avea loc pe 24 mai, la Sala Palatului. Artistele s-au înţeles foarte bine, din toate punctele de vedere, ambele fiind creative, determinate şi perfecţioniste.

„O adevărată plăcere să lucrez cu Theo Rose! Această minune de fată nu numai că are o voce superbă ce transmite atâta căldură, dar este şi un suflet tare bun, un om cu care am lucrat atât de uşor. Mai mult decât atât, ea este unul dintre invitaţii mei de la concertul de pe 24 mai, de la Sala Palatului, unde vă aşteptăm pe toţi să ne bucurăm de muzică live, de dans şi de multe alte surprize”, a declarat Elena Gheorghe despre colega ei.

„Elena Gheorghe este una dintre vocile pe care le-am studiat când eram copil şi această invitaţie a însemnat foarte mult pentru mine. Am constatat, cântând această piesă împreună, că vocile ni se aseamănă şi se potrivesc foarte bine. Sunt sigură că oamenii vor fi încântaţi de colaborare şi îi aştept să ne audă performând şi live, împreună, pe 24 mai, la Sala Palatului. Abia aştept să vedem cum se simte”, a spus Theo Rose.

Libertatea