Emil Boc, după scandalul din PNL: Contez ca disputa să nu treacă liniile roşii

Emil Boc, după scandalul din PNL: Contez ca disputa să nu treacă liniile roşii

Primarul oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc, a susţinut, la Digi24, că a atras atenţia colegilor din PNL ca aşa numitul festival al democraţiei să nu se transforme în bâlciul democraţiei. Afirmaţiei edilului vine în contextul celui mai recent scandal din partid, unde un deputat acuză că yala sediului PNL Timiş a fost schimbată.

„Eu contez pe maturitatea PNL şi a colegilor mei că aceasta dispută să nu treacă liniile roşii astfel încât să facem rau prin anumite excese”, a declarat Emil Boc.

Edilul precizează că a atras atenţia colegilor liberali că aşa numitul festival al democraţiei să nu se transforme în bâlciul democraţiei. Întrebat dacă există riscul ca PNL să-şi dărâme propriul guvern, Emil Boc a exclus ca PNL să aibă apucături PSD.

Emil Boc a susţinut nevoia de reformă administrativă a ţării. „S-a creat o structură stufoasă şi care blochează dezvoltarea ţării. O regionalizare ar distruge relaţiile clientelare şi am putea fi mult mai funcţionali”, a punctat edilul liberal.

Cu o zi în urmă, edilul oraşului Cluj-Napoca a propus un proiect de lege care facilitează unificarea unei comune cu reședința de județ.

Libertatea