Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” își schimbă ziua de difuzare. Când va putea fi urmărită la Kanal D

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” își schimbă ziua de difuzare. Când va putea fi urmărită la Kanal D

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, care era difuzată până acum duminica, de la ora 22.00, va putea fi urmărită din acest weekend în fiecare sâmbătă, de la 22:00, la Kanal D, imediat după show-ul „Tu urmezi!”, prezentat de Dan Negru.

Ediția acestui weekend o aduce în fața publicului pe Maria Dragomiroiu. Artista își va deschide sufletul cu generozitate în fața telespectatorilor, făcând referire la evenimente marcante ale vieții sale care stă sub semnul succesului profesional, dar și al încercărilor personale, al deciziilor tulburătoare.

„Este vocea ce aveți mai scump?”, “De câte ori nu ați avut nici măcar bani de pâine?”, “Cum ați învățat să trăiți cu frică?”, “De ce nu ați avut curaj să divorțați de primul soț?”, acestea sunt câteva dintre întrebările adresate îndrăgitei artiste de prezentatoarea Denise Rifai.

Așadar, din 3 septembrie, emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” va fi difuzată în fiecare zi de sâmbătă. Odată cu această modificare a grilei de weekend Kanal D, „Se strigă darul!”, emisiunea prezentată de Mihai Mitoseru și Grațiela Teohari Duban, va fi difuzată duminica, de la 22:30.

Libertatea