Eva Măruță, dialog neașteptat cu Cătălin Măruță în prima zi de școală: „E cea mai rea zi din an”. Ce le-a transmis profesoarelor ei

Eva Măruță, dialog neașteptat cu Cătălin Măruță în prima zi de școală: „E cea mai rea zi din an”. Ce le-a transmis profesoarelor ei

Eva Măruță are șapte ani. Astăzi, fiica lui Cătălin Măruță și a Andrei a început școala, ea merge la o unitate de învățământ la privat, nu la stat, la fel ca David, fratele ei mai mare. Într-un video postat în mediul online, micuța a dezvăluit că nu se bucură că revine pe băncile școlii.

Astăzi, la prima oră a dimineții, Cătălin Măruță și Andra și-au pregătit copiii pentru școală. David a început de ieri, iar astăzi e prima zi de școală pentru Eva. Tatăl ei a întrebat-o dacă se bucură că revine, după vacanță.

De aici, un diaglog neașteptat tată-fiică a avut loc, prezentatorul s-a amuzat de răspunsurile primite din partea Evei. Micuța le-a transmis și un mesaj profesoarelor ei.

Cătălin Măruță: Eva, te bucuri că începe școala? Dar sincer…

Eva Măruță: Da…nu, nu, nu!

Cătălin Măruță: Nu te bucuri…nici eu nu mă bucuram când eram la școală.

Eva Măruță: E cea mai rea zi din an.

Cătălin Măruță: De ce e cea mai rea zi din an?

Eva Măruță: Că începe școala.

Cătălin Măruță: Nu e adevărat, tu te întâlnești cu colegi.

Eva Măruță: E cea mai rea zi din an. Da, asta zic și eu. David, nu e așa că e cea mai rea zi din an?

David Măruță: Depinde.

Eva Măruță: Niciun depinde. E chiar cea mai rea. Profesoarele mele, nu mă ascultați asta! Îmi place școala!

„Nu cred că am emoții. Când intru în clasă și îmi văd colegii, nu cred că mai am”, a mai spus Eva, care a fost condusă de Andra, mama ei, până în fața școlii.

Micuța s-a pregătit temeinic pentru prima zi de școală, a îmbrăcat uniforma, a încălțat adidașii noi și și-a îndreptat părul cu placa. Eva Măruță are șapte ani.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FEvaMariaIoanaMarutaOfficial%2Fvideos%2F1734754590224272%2F&show_text=false&width=267&t=0″ width=”267″ height=”476″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

Cătălin Măruță și Andra mai au împreună un copil, pe David, care are 11 ani.

Libertatea