Eva Zaharescu, fotografiată într-un costum minuscul de baie. E în vacanță cu Andreea Berecleanu, mama ei

Eva Zaharescu, fotografiată într-un costum minuscul de baie. E în vacanță cu Andreea Berecleanu, mama ei

Eva Zaharescu a atras atenția cu cele mai recente imagini postate pe rețelele de socializare. La 19 ani, fiica Andreei Berecleanu a pozat într-un costum minuscul de baie, iar fanii ei de pe Instagram au reacționat.

Studiază în Londra și locuiește singură de ceva vreme! Eva Zaharescu e fiica în vârstă de 19 ani a Andreei Berecleanu. Prezentatoarea de la Prima TV a avut mereu cuvinte de laudă la adresa fiicei ei, care acum impresionează cu poze de la malul mării.

Eva Zaharescu e foarte activă pe Instagram, acolo a postat fotografii recente din vacanță. Poartă un costum minuscul de baie, din două piese, care îi pune formele în evidență.

Tânăra a pozat și nemachiată. Toate imaginile au fost remarcate de fanii săi, aceștia au reacționat. „Ce frumoasă! (…) Ești superbă!”, sunt câteva comentarii apărute pe Instagram.

Eva Zaharescu nu e cu prietenii în vacanță, ci cu mama ei. Andreea Berecleanu și Eva se relaxează împreună, prezentatoarea fiind cea care a dezvăluit locația aleasă: Marbella.

„Spania. Câteva zile, un weekend prelungit doar eu și Eva. ?”, a notat vedeta.

Într-un interviu recent, Andreea Berecleanu a vorbit despre relația copiilor ei cu fostul soț, Andrei Zaharescu.

„Fostul meu soț a plecat din țară, deci contactul nu a mai fost fizic, doar telefonic și ei au trăit din acel moment alături de noua familie formată din mine și Constantin. Au fost foarte bine primiți de Constantin și s-au simțit foarte bine alături de el. El nu și-a atribuit nici o secundă, nici atunci și nici în zilele noastre, rolul de tată, pentru că tatăl lor a existat 100% în viața lor, ci rolul de prieten foarte bun”, a declarat ea în podcastul lui Damian Drăghici.

Libertatea