Facebook, Messenger, Instagram și WhatsApp nu mai funcționează în mai multe țări, inclusiv România

Facebook, Messenger, Instagram și WhatsApp nu mai funcționează în mai multe țări, inclusiv România

Aplicațiile Facebook, Messenger, Instagram și Whatsapp au încetat să funcționeze luni, în jurul ore 18:30. Sunt afectați utilizatori din întreaga lume, inclusiv din România, potrivit paginii downdetector.com.

Compania nu a comunicat până în prezent cauzele care au dus la ultimele probleme, nici un timp estimativ pentru remedierea problemelor.

„Ne pare rău, ceva nu funcționează bine. Lucrăm la asta și o vom rezolva cât mai curând posibil”, a transmis Facebook într-un mesaj pe site-ul companiei.

Pe toate cele trei platforme, principalele probleme înregistrate sunt legate de reîmprospătarea și încărcarea site-urilor. Pe Instagram apare mesajul: „Nu s-a putut reîmprospăta feedul”, potrivit The Herald.

Între timp, un utilizator Downdetector a postat că „Facebook și WhatsApp au picat”, în timp ce altul a spus „nici măcar nu pot accesa site-ul Facebook”.

Pe cele două aplicații de mesagerie deținute de compania Facebook, Messenger și WhatsApp, mesajele nu pot fi trimise.

„Serverele Facebook și Instagram au picat!! Site-ul web nu poate fi accesat”, a avertizat un utilizator, pe Twitter.

Facebook and Instagram servers are down!!, website can’t be reach@Facebook @instagram #Facebook #instagram

— Basem Dabbour (@BasemDabbour) October 4, 2021

Noile probleme vin după ce și vineri, 1 octombrie, numeroși utilizatori au raportat probleme cu folosirea rețelei de socializare, inclusiv în România.

Libertatea