Fiica de 10 ani a Oanei Ioniță, pe scena de la „Românii au talent”. Cum au reacționat jurații: „Nu vreau să o supăr pe mami”

Fiica de 10 ani a Oanei Ioniță, pe scena de la „Românii au talent”. Cum au reacționat jurații: „Nu vreau să o supăr pe mami”

Isabel, fiica în vârstă de 10 ani a fostei „bebelușe” Oana Ioniță, a urcat pe scena de la „Românii au talent”, în ultima zi de preselecții a show-ului de la PRO TV. Fetița a reușit să-i impresioneze pe cei patru jurați, iar Andi Moisescu a fost cea care a recunoscut-o pe aceasta.

În ediția de vineri, 7 mai, ultima pentru preselecții înainte de semifinale, Isabel, fiica Oanei Ioniță a urcat pe scena de la „Românii au talent”. Fetița a făcut spectacol cu numărul ei în show-ul de la PRO TV. Fiica fostei bebelușe de la „Cronica Cârcotașilor” practică dansul de la vârsta de 1 an și a reușit să-i impresioneze pe cei patru jurați. Andi Moisescu a fost cel care a recunoscut-o primul pe Isabel.

„Andi Moisescu: O mai ţineţi minte pe Oana Ioniţă? Balerină, coregrafă, bineînţeles, bebeluşă.

Andra: Daaa, acum da. Dar nu credeam aşa ceva, ce drăguţ. Nu credeam că are aşa copil mare.

Isabel: Am început să dansez de la un an.

Andi Moisescu: Splendid momentul, mi-a plăcut mult! Aşchia nu sare departe de trunchi, eşti foarte talentată. Ai ajuns la un nivel ridicat în dans. Nu vreau să o supăr pe mami, dar cred că elevul îşi va depăşi profesorul”.

Andra: Când a început numărul am avut în faţă un profesionist, bravo! Ai intrat într-un rol, mi s-a părut incredibil să faci asta la 10 ani. Eşti un profesionist deja, eşti minunată.

Dragoş Bucur: Mi-a plăcut mult, are o stranietate greu de atins în artă. A fost o îmbinare între organic şi tehnologie, a fost un întreg, felicitări!

Mihai Bobonete: Ai un DA din partea mea, clar!”, a fost dialogul juraților de la „Românii au talent”, relatează Playtech.

Isabel, în vârstă de 10 ani, a pus în scenă un moment controversat de dans contemporan. După ce și-a terminat numărul special pregătit pentru „Românii au talent”, Andra, Mihai Bobonete, Andi Moisescu și Dragoș Bucur s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o.

În culise se aflau părinții ei, Oana Ioniță și Florin Budnaru, care aveau ochii în lacrimi de emoție. Cei doi și-au îmbrățișat fiica și au felicitat-o pentru performanța sa.

Libertatea