Fiul lui Dani și al Gabrielei Oțil a împlinit 1 an. Imagine emoționantă cu Tiago și părinții lui

Fiul lui Dani și al Gabrielei Oțil a împlinit 1 an. Imagine emoționantă cu Tiago și părinții lui

Tiago, fiul lui Dani și al Gabrielei Oțil a împlinit astăzi un an, iar părinții lui i-au organizat o petrecere pe cinste. Gabriela a postat pe contul de socializare un mesaj, alături de care a atașat o imagine cu întreaga familie.

„10.09.2021, ora 22.35 a venit pe lume minunea noastră! Aș vrea să pot scrie tot ce simt pentru tine… dar îl las pe taică-tu pentru că se pricepe mai bine la asta! La mulți ani, minune! Te iubim!”, a scris Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Dani Oțil a fost cel care a făcut primele declarații despre tăierea de moț a micuțului Tiago și mărturisit detalii despre organizarea evenimentului.

„Suntem profesioniști, facem evenimente de profil. (…) Din 10 telefoane am făcut totul, dar nu e o petrecere sofisticată. Suntem 40 de oameni, numai colegi, și 2-3 prieteni.

Moțul nu este pentru copii, pentru copiii în cauză, ci pentru ceilalți copii mai mărișori și părinți. E o petrecere unde adulții se îmbată… știu asta pentru că sunt ultimul dintre prietenii mei care fac moțul. La un moment dat o să apară și el.”, a declarat Dani Oțil la Antena Stars, potrivit Spynews.

Libertatea