Florentino Perez, despre Cristiano Ronaldo: „E nebun. Omul e un idiot, e bolnav”

Florentino Perez, despre Cristiano Ronaldo: „E nebun. Omul e un idiot, e bolnav”

Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, i-a atacat verbal pe Cristiano Ronaldo și pe antrenorul Jose Mourinho. Conform unei înregistrări din 2012 publicate acum de ziarul online El Confidencial, fotbalistul portughez a fost făcut „idiot” și „nebun”, informează HotNews.ro.

Florentino Perez se plângea, conform înregistrării, de faptul că starul lusitan „nu este normal”, dar El Confidencial nu a explicat în ce context a făcut președintele de la Real aceste afirmaţii.

Cristiano Ronaldo a evoluat la Real Madrid între 2009 și 2018.

„Ronaldo e nebun. Omul e un idiot, e bolnav. Crezi că tipul ăsta este normal, însă nu este, altfel nu ar face lucrurile pe care le face. Jorge Mendes (n.r. impresarul lui Ronaldo) nu are control deloc asupra acestuia și este la fel și în cazul lui Jose Mourinho”, a spus Florentino Perez.

Președintele de la Real Madrid a vorbit apoi și despre Jose Mourinho, fost antrenor la Real Madrid între 2010 și 2013, pe care îl considera „anormal”, ca și Ronaldo.

„Aceștia (n.r. Ronaldo și Mourinho) au un ego groaznic, sunt extrem de răsfățați și nu văd realitatea. Dacă ar vedea-o, ar câștiga mult mai mulți bani. Ei sunt anormali pentru că vorbim aici de extrem de mulți bani din drepturile de imagine. Dar ei nu sunt bine văzuți, nimeni nu îi place”, a afirmat Florentino Perez.

După publicarea de către El Confidencial a unor înregistrări vechi în care Florentino Perez îi critica dur pe Iker Casillas şi Raul Gonzalez, președintele de la Real Madrid a reacționat marți.

„Cred că dacă aceste înregistrări ies la iveală acum, după atâţia ani, se datorează faptului că sunt unul dintre promotorii Super Ligii”, a precizat Florentino Perez.

De asemenea, după publicarea înregistrărilor, președintele Realului a amenințat că îi va da pe jurnaliști în judecată.

FOTO: EPA

Libertatea