Florin Călinescu și-a anunțat plecarea de la ProTV

Florin Călinescu și-a anunțat plecarea de la ProTV

Florin Călinescu a anunțat, duminică, 18 iulie, pe pagina sa de Facebook, că renunță la colaborarea cu postul de televiziune ProTV. Celebrul prezentator a precizat că va reveni cu detalii.

”Cu oarecare părere de rău, vă anunț ca renunț la colaborarea cu actualul management al ProTV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995.”, a transmis Florin Călinescu, pe pagina sa de Facebook.

Reprezentanții postului nu au comentat anunțul lui Florin Călinescu.

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au precizat reprezentanții stației din Pache Protopopescu, conform Click.

Florin Călinescu este unul din cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. La începutul anilor 90 a debutat ca prezentator radiofonic cu emisiunea „Duminicile celor singuri” de la Pro FM. La deschiderea stației din Pache Protopopescu a realizat emisiunea Ora șapte, bună dimineața, urmată de Chestiunea Zilei între 1997 – 2001 și 2003.

Libertatea